nieuws

Zo bereid je je als managementondersteuner voor op de toekomst [video]

Professionele ontwikkeling

Zo bereid je je als managementondersteuner voor op de toekomst [video]

De managementondersteuner van de toekomst krijgt te maken met gelegenheidsteams en met multidisciplinaire teams. Agile werken raakt steeds meer ingeburgerd en het secretariaat moet net als de rest van de organisatie wendbaar zijn. Diana Russo vertelt in dit video-interview wat jij van haar keynotespeech op het Management Support Event kunt verwachten.

Robotisering, digitalisering en een bevolking die steeds meer vergrijst. Al deze factoren hebben invloed op het werk in de toekomst, betoogt Diana Russo. Wat ga jij als secretaresse daarvan merken?

Diana Russo vertelt waaraan de managementondersteuner van de toekomst moet voldoen:

Nieuwe opzet Event

Voor het eerst is er op het Management Support Event dit jaar niet alleen een congres met sprekers en workshops, maar kun je ook kiezen uit drie kennissessies. Congres en kennissessie, workshop en congres, of kennissessie en workshop. Je kunt zelf kiezen hoe jouw ideale eventprogramma er 14 november uitziet. Mixen maar, je voorbereiding van het Management Support Event was nog nooit zo leuk!

Het Management Support Event vindt op 14 november plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Kijk voor het volledige programma en alle inschrijfmogelijkheden op:
event.managementsupport.nl

Reageer op dit artikel