vraag & antwoord

‘Wij willen onze rechter hersenhelft trainen’ – wat adviseer jij onze lezers?

Professionele ontwikkeling

‘Wij willen onze rechter hersenhelft trainen’ – wat adviseer jij onze lezers?

Een secretariaat van de Provincie Gelderland is op zoek naar een goede training om het creatieve brein mee te slijpen. Draag bij aan deze rubriek met jouw advies aan dit secretariaat!

Voor onze rubriek kregen we het volgende Werkdilemma binnen:

“Wij, secretariaat Financiën van Provincie Gelderland, willen graag weten of iemand een leuke cursus/training voor ons weet die ons helpt om onze rechter hersenhelft te trainen. Het creatieve brein. Kleur, ritme, beelden etc.”

Help jij het secretariaat met dit Werkdilemma? We zijn nadrukkelijk niet op zoek naar acquisitie van opleiders, maar ervaringen van lezers. Reageer op dit bericht of mail je reactie naar redactie.managementsupport@vakmedianet.nl.

Zelf hulp nodig met een Werkdilemma? Ruzie met een leidinggevende? Twijfel over je carrière? Mail je vraag, welke dan ook, naar hetzelfde e-mailadres. Wie weet krijg jij binnenkort een verlossend antwoord. Om lezers duidelijkheid te geven over je situatie, zullen we ook bij een anonieme inzending altijd iets vermelden in de trant van ‘een secretaresse bij een overheidsorganisatie’ of ‘een officemanager bij een commercieel bedrijf’.

Eerdere afleveringen:

Van Veronique worden na een reorganisatie ineens allerlei dingen verwacht waar zij zich niet prettig bij voelt. Blijkbaar een bekend en/of gevoelig onderwerp, want de reacties stroomden massaal binnen!

Een secretaresse met twintig jaar ervaring wordt stelselmatig gepasseerd als het op promoties aankomt. We vroegen onze lezers om advies. ‘Een ander bedrijf zal je graag kansen geven, maar het is aan jou om de eerste stap te zetten.’

Een managementondersteuner heeft geen klik met haar kritische manager en voelt zich niet gewaardeerd. Ze vraagt zich af of ze een andere baan moet zoeken. Wat zeggen de lezers?

Wil je beter voor jezelf op leren komen? Op het opleidingenplatform van Management Support vind je trainingen als Effectief assertief en Persoonlijk leiderschap.

Reageer op dit artikel