nieuws

Stelt jouw secretariaat al meetbare KPI’s op?

Samenwerken

Voor de nieuwe rubriek ‘Werkdilemma’ van Management Support, die in ons februarinummer van start gaat, is het eerste werkdilemma ingestuurd. De vraag die aan jullie, lezers van Management Support, wordt gesteld is: kun je ons handvatten geven voor het opstellen van meetbare KPI’s voor een secretariaat?

Stelt jouw secretariaat al meetbare KPI’s op?

Je kent het wel uit tijdschriften: lezers of experts die andere lezers helpen dilemma’s op te lossen. ‘Mijn schoonzoon laat boeren onder eten. Wat kan ik doen?’ ‘Mijn vriendin heeft de laatste tijd alleen oog voor mijn man.’ Of: ‘Help, mijn collega overlaadt mij met taken!’ Troubleshooting dus. Ook bij Management Support kun je nu met dit soort vragen terecht, nou ja, die in de categorie werkgerelateerd dan. Na een oproep via LinkedIn en Facebook, viel afgelopen week het eerste werkdilemma in onze mailbox.

Werkdilemma: kpi’s secretariaat opstellen

Een office assistant van een commercieel bedrijf mailde ons het volgende bericht: “Onze director heeft gevraagd om voor het secretariaat KPI’s op te stellen. Wij zijn daar driftig mee aan de slag gegaan, maar helaas vinden wij het zeer lastig om KPI’s vast te stellen die gemeten kunnen worden. Kunnen jullie ons handvatten geven?”

Help jij je vakgenoot aan een antwoord? Of heb je zelf een dilemma?

Reageer hieronder of mail: verabot@vakmedianet.nl. Mocht je een werkdilemma hebben waarover je zelf advies wilt krijgen van een vakgenoot, dan kun je ons ook mailen. Als we jouw vraag uitkiezen, wordt die gepubliceerd in ons februarinummer, en van advies voorzien in ons maartnummer. Denk aan vragen als: ‘Help, mijn collega overlaadt me met taken’ of ‘Het lukt me niet opleidingsbudget te krijgen, wat moet ik doen?’

Reageer op dit artikel