artikel

Sjabloon voor notulen

Vergaderen

Sjabloon voor notulen

Op zoek naar een handig sjabloon voor notulen? Roel Peeters maakte een uniform document voor je voor klassiek opgestelde notulen dat je meteen kunt gebruiken.

Het sjabloon bevat een aantal vaste punten voor klassieke notulen, en je kunt het direct invullen:

  1. Opening
  2. Vaststellen agenda
  3. Mededelingen
  4. Ingekomen stukken
  5. Vaste agendapunten
  6. Status actielijst
  7. Rondvraag
  8. Sluiting

Naar het Sjabloon-notulen-uniform-document

Ook handig: Actielijst in Excel | sjabloon

Sjablonen in Sharepoint

Werken jullie veel met sjablonen? Dat kan problemen opleveren met het opslaan, want als je het document bijvoorbeeld op de standaardlocatie van sjablonen plaatst is het nog maar de vraag of anderen erbij kunnen. Hoe zorg je ervoor dat de sjablonen voor iedereen inzichtelijk zijn? Je leest het in het artikel Hoe kun je gemakkelijk sjablonen beheren in Sharepoint? En in Hoe kun je gemakkelijk sjablonen beheren in Sharepoint deel 2?

Auteur: Roel Peeters

Leer meer over Sharepoint:

Ben jij een beginnende eindgebruiker in Sharepoint? Dan is onze e-learning Sharepoint voor de eindgebruiker misschien wel iets voor jou. Voor mensen die zich nog verder in de materie willen verdiepen, hebben we ook een dagtraining beschikbaar: Optimaal werken met Sharepoint.

Reageer op dit artikel