nieuws

In 6 stappen naar papierloos vergaderen [infographic]

Vergaderen

Papierloos vergaderen zorgt voor snelle en efficiënte vergaderingen. Maar ondanks het Nieuwe Werken gebruiken de meeste bedrijven nog altijd papier om vergaderingen voor te bereiden en notulen te maken. Apps en speciale vergadersoftware laten een overleg echter een stuk vlotter en efficiënter verlopen. Ze zorgen ervoor dat deelnemers dezelfde versie van de vergaderstukken bestuderen en […]

In 6 stappen naar papierloos vergaderen [infographic]

Papierloos vergaderen zorgt voor snelle en efficiënte vergaderingen. Maar ondanks het Nieuwe Werken gebruiken de meeste bedrijven nog altijd papier om vergaderingen voor te bereiden en notulen te maken. Apps en speciale vergadersoftware laten een overleg echter een stuk vlotter en efficiënter verlopen. Ze zorgen ervoor dat deelnemers dezelfde versie van de vergaderstukken bestuderen en altijd beschikking hebben over de notulen en de status van actiepunten. Hierdoor kun je in korte tijd punten af hameren en wordt het besluitvormingsproces aanzienlijk versneld.

Papierloos vergaderen, hoe pak je het aan?

In deze infographic laten we zien welke route je moet bewandelen om in jouw bedrijf succesvol papierloos vergaderen te introduceren. De route leid je in 6 stappen naar het einddoel. Stap 1: zorg voor draagvlak!

Naar de infographic >

Reageer op dit artikel