nieuws

Hoe heeft de smartphone jouw werk beïnvloed?

Digitaal werken

De smartphone is niet meer weg te denken uit ons werk. E-mails beantwoorden in de trein, een appje van je manager over een vergadering die verzet moet worden, of de afleiding van een notificatie als je net geconcentreerd aan het werk bent. Welke invloed heeft de smartphone op jouw werk? Laat het ons weten in dit onderzoek.

Hoe heeft de smartphone jouw werk beïnvloed?

Tien jaar iPhone

Alhoewel de eerste ‘slimme telefoons’ uit de jaren ’90 stammen, kwam de echte smartphone-revolutie pas met de komst van de Blackberry en de iPhone. Op 10 juli is het precies tien jaar geleden dat de iPhone officieel in Nederland werd gelanceerd. In die tien jaar is er heel veel veranderd door de smartphone. Niet alleen op persoonlijk gebied, maar ook op het werk. Wij willen graag weten hoe de smartphone jouw werk heeft beïnvloed, dus vul het onderzoek in.

Op 10 juli publiceren we een uitgebreid artikel met de resultaten en tips om je smartphone zo te gebruiken dat je wel de lusten, maar niet de lasten hebt.

Reageer op dit artikel