vraag & antwoord

Hoe kan ik de opmaak voor een e-mailbericht instellen?

Digitaal werken

Klik in je menubalk op ‘Opmaak’ en vink ‘HTML’ aan. De werkbalk ‘Opmaak’ wordt dan vanzelf geactiveerd, daarop kun je lettertypes en kleuren kiezen. Het deel van je tekst dat je wilt kleuren kun je eerst selecteren en dan maak je het op. Het werkt net als in Word. Als je zelf een opgemaakt bericht wilt […]

Klik in je menubalk op ‘Opmaak’ en vink ‘HTML’ aan. De werkbalk ‘Opmaak’ wordt dan vanzelf geactiveerd, daarop kun je lettertypes en kleuren kiezen. Het deel van je tekst dat je wilt kleuren kun je eerst selecteren en dan maak je het op. Het werkt net als in Word.

Als je zelf een opgemaakt bericht wilt versturen, kies je in de menubalk:
Acties > Nieuw e-mailbericht > HTML. Dat bericht kun je dan ook opmaken.

Reageer op dit artikel