artikel

Eind goed, alles goed

Faciliteren

Waardeer je medewerkers met een kerstgeschenk

Er zijn tradities waar we trots op mogen zijn. Verrast worden door je werkgever met een kerstgeschenk is er daar één van. Het gebaar, de waardering, de spanning, het heeft alles in zich waar een mens blij van wordt! Omdat het met zorg is uitgekozen en samengesteld, iets tastbaars, iets echts. Of het nu een traditioneel kerstpakket of een keuzeconcept is, een kerstgeschenk waar aandacht aan besteed is, bezorgt de ontvanger het échte gevoel van waardering.

Eind goed, alles goed

Sponsored content door Platform Promotional Products | PPP

Vorm en inhoud

Er zijn tegenwoordig aan het einde van het jaar meerdere mogelijkheden om de waardering vorm en inhoud te geven. Naast de klassieke kerstpakketten, die op maat en persoonsgericht kunnen worden samengesteld, is er het zogeheten keuzeconcept. Hiermee heeft de ontvanger een aantal mogelijkheden: een geschenk naar eigen keuze of een donatie aan een goed doel, bijvoorbeeld.

Rijke en warme traditie

De toegevoegde waarde van het kerstgeschenk staat buiten kijf. Die rijke en warme traditie wordt bij veruit de meeste organisaties in stand gehouden. De primaire functie van een kerstpakket of een keuzeconcept is ‘iets’ toevoegen aan de arbeidsrelatie en de waardering voor je medewerkers extra benadrukken.

Kerstgeschenkenspecialisten

Voor het samenstellen van kerstpakketten en/of het juiste advies voor keuzeconcepten zijn er specialisten die op dit gebied alle kennis en ervaring hebben en die hun relaties graag ontzorgen. Een groot deel van de relatie- en kerstgeschenkenspecialisten is verenigd in de branchevereniging Platform Promotional Products | PPP. Die specialisten zijn te vinden op de speciale website: www.eindgoedallesgoed.nl

Reageer op dit artikel