nieuws

Ordner van 10.000 gulden

Faciliteren

Definitief afscheid nemen van Nederlandse bankbiljetten hoeft niet. Van oud geld worden de mooiste kantoorartikelen gemaakt.

Nog een paar maanden en we moeten afscheid nemen van de mooie, kleurrijke Nederlands bankbiljetten. Jammer. Gelukkig heeft het bedrijf money Notes een originele oplossing gevonden voor het oude geld, van vernietigde bankbiljetten maakt money Notes kantoorartikelen.

POENIG PAKKET

Bij money Notes kun je online een productenpakket bestellen, waarin alle artikelen gemaakt zijn van versnipperde en daarna geperste bankbiljetten. In het pakket vind je onder andere een organizer, enveloppen, A4 papier, een notitieboek, een muismat… De producten kun je niet afzonderlijk bestellen, dat maakt het pakket vooral geschikt als leuk weggevertje. Vanaf volgende maand worden er ook producten aangeboden die van Engelse biljetten zijn gemaakt.

Voor informatie:
money Notes, e-mail: info@moneynotes.net

Reageer op dit artikel