POWER-trainingen – Fully charged in één dag

Eén dag, één onderwerp, met POWER door meerdere trainers vanuit verschillende invalshoeken belicht.

Vier redenen om aan je POWER te werken met Management Support:

  1. Verschillende invalshoeken voor één onderwerp, je krijgt gelijk een totaalbeeld.
  2. Je maakt een vliegende start. Op kantoor kun je direct aan de slag om jouw taken leuker, efficiënter en beter uit te voeren.
  3. Training van ons POWER-team, ervaren trainers die expert zijn op het onderwerp en jarenlange ervaring hebben met het trainen van ondersteuners.
  4. Je ontwikkelt jezelf voor een scherpe prijs, slechts € 395. Neem je je collega’s mee? Dan krijg je korting en betaal je € 375.

Wil jij ook vol energie en met een karrenvracht aan tips en tricks aan de slag? Schrijf je snel in voor één van onze vijf POWER-trainingen


In de afgelopen vijf jaar hebben ruim 4.500 secretaresses en assistenten bij Management Support aan hun POWER gewerkt.
Nu is het jouw beurt!


POWER breinvriendelijk werken – Nieuw in 2019

Volg je breinritme om werkstress te verlagen

Ons brein krijgt veel te verduren in deze drukke tijdgeest. Werkstress is beroepsziekte nummer 1. De tijd dat je aan het einde van de dag je werk af had, is voorbij. Het werk stapelt zich op en overbelasting ligt op de loer.

In deze training leer je hoe je zelf het eigenaarschap op kunt pakken om goed voor jezelf te zorgen. In de training breinvriendelijk werken krijg je tips en tools aangereikt hoe je het jouw brein makkelijker maakt en hoe je ontspannen meer bereikt.

Meer weten over POWER breinvriendelijk werken? Download de brochure of schrijf je direct in via managementsupport.nl/powerbreinvriendelijk.


POWER projectassistent – Vernieuwd voor 2019

Word de onmisbare schakel in projecten

Krijg zicht op de rol en verantwoordelijkheden van de projectassistent. In één dag leer je in 3 workshops de essentiële vaardigheden van de projectassistent. Zodra je de beginselen van projectmatig werken onder de knie hebt, heb je een basis waarmee jij de onmisbare schakel wordt tussen de projectleider, het projectteam en de projectomgeving. Voortaan zorg jij voor een succesvol project!

Meer weten over POWER projectassistent of direct inschrijven? Download de brochure of schrijf je direct in via managementsupport.nl/power-projectassistent.


De vijf zekerheden van Management Support


POWER brein voor de assistant – Beoordeeld met een 8,4

Maak slim gebruik van de ongekende mogelijkheden van je brein

Jij bent als assistant altijd voor iedereen bereikbaar: iedereen kan een beroep op je doen. Je bent daarmee niet alleen je eigen brein, maar vaak ook nog het brein van je omgeving. Belangrijk dus om te weten hoe je brein werkt en hoe je het optimaal kunt gebruiken.

Net zo belangrijk is het om te weten hoe je dat hardwerkende brein ook af en toe kunt ontzien, tot rust brengt en in goede conditie houdt.

Meer weten over POWER brein of direct inschrijven? Download de brochure of schrijf je direct in via managementsupport.nl/powerbrein-assistant.


POWER lean – De hit van 2018

Leer in een dag wat er echt toe doet

Doen wat er écht toe doet. Dat is de essentie van lean werken. Wat je doet, zó doen dat het voor je klanten, managers en collega’s van toegevoegde waarde is. Lean gaat om de ideale combinatie tussen kwaliteit én snelheid.

Hoe je dat aanpakt en invult, leer je in deze eendaagse training. Met veel afwisseling, tips en tricks leg je de basis voor een mindset én een secretariaat waar lean het uitgangspunt is.

Meer weten over POWER lean of direct inschrijven? Download de brochure of schrijf je direct in via managementsupport.nl/powerlean.


POWER maximaal digitaal

Haal alles uit Outlook en werk nog efficiënter

De digitalisering is niet meer tegen te houden. Maar hoe krijg je de interne papierverslinder ook mee en hoe zorg je er nu praktisch voor dat je én rechtsgeldig én makkelijk digitaal kan werken met elkaar? Kortom, maximaal digitaal werken is het credo.

Nu nog (samen) aan de slag! Tijdens de POWER maximaal digitaal leer je zaken die je meteen kunt toepassen in de praktijk.

Meer weten over POWER maximaal digitaal of direct inschrijven? Download de brochure of schrijf je direct in via managementsupport.nl/maximaaldigitaal.