5 grappige kantoorfilmpjes die je niet mag missen

Je productiviteit daalt als je geen pauze neemt, zo blijkt regelmatig uit onderzoeken. Prima excuus dus om tussen het werk door naar een leuk filmpje te kijken.

In willekeurige volgorde:

1. Els in de vergadering

Je hebt van die types die het vergaderen niet gemakkelijker maken. Neem nou Els. Els kan nooit de juiste papieren vinden (‘Waar is nummer 16? Ik heb nummer 16 niet’) en zorgt regelmatig voor geluidsoverlast tijdens de vergadering. Kijk zelf maar.

2. Hoor ik nou een wasmachine?

Virtueel vergaderen heeft zo zijn voordelen. Zo hoef je geen eind te reizen en kan je altijd en overal een vergadering realiseren. Maar.. er zitten ook nadelen aan deze manier van vergaderen. Zo valt de verbinding weleens weg, krijg je te maken met die ene collega die niet weet hoe hij in moet loggen en hoor je vreemde geluiden op de achtergrond. Zo gaat een conference call in real life:

3. Pudding

Nog op zoek naar een manier om je collega voor de gek te houden? Met deze geniale office prank gaat dat je zeker lukken (al zal het wel een hoop tijd kosten).

4. Waar is de bijlage?

Hoe klinkt het als collega’s met elkaar praten in e-mailtaal? Bekijk het in onderstaand filmpje, waar alle herkenbare e-mails tot leven komen.

5. Ik moet koffie!

Koffie is een eerste levensbehoefte op kantoor. Maar soms… wil het apparaat niet meewerken. Dat heeft desastreuze gevolgen.

Meer werkplezier?

Lees het artikel Werk mag best een beetje leuker zijn of Vergroot je werkplezier. Voor tips en trucs om jouw werkplek wat gezelliger te maken.

Voor een goede sfeer zorgen

Zorg jij altijd al voor een goede sfeer op kantoor? Tijd om er een officiële titel aan te hangen, namelijk Vibemanager. Motiveer jouw collega’s om hun beste werk te doen in een leuke omgeving.

Dit vind je misschien ook interessant