nieuws

7 grappige kantoorfilmpjes die je niet mag missen

Persoonlijke ontwikkeling

Je productiviteit daalt als je geen pauze neemt, zo blijkt regelmatig uit onderzoeken. Prima excuus dus om tussen het werk door naar een leuk filmpje te kijken. De redactie van Management Support verzamelde 7 grappige kantoorfilmpjes die je niet mag missen. Weet je meteen wat je te doen staat tijdens de volgende pauze. 

7 grappige kantoorfilmpjes die je niet mag missen

In willekeurige volgorde:

1. Els in de vergadering

Je hebt van die types die het vergaderen niet gemakkelijker maken. Neem nou Els. Els kan nooit de juiste papieren vinden (‘Waar is nummer 16? Ik heb nummer 16 niet’) en zorgt regelmatig voor geluidsoverlast tijdens de vergadering. Kijk zelf maar.

2. Hoor ik nou een wasmachine?

Virtueel vergaderen heeft zo zijn voordelen. Zo hoef je geen eind te reizen en kan je altijd en overal een vergadering realiseren. Maar.. er zitten ook nadelen aan deze manier van vergaderen. Zo valt de verbinding weleens weg, krijg je te maken met die ene collega die niet weet hoe hij in moet loggen en hoor je vreemde geluiden op de achtergrond. Zo gaat een conference call in real life:

3. Pudding

Nog op zoek naar een manier om je collega voor de gek te houden? Met deze geniale office prank gaat dat je zeker lukken (al zal het wel een hoop tijd kosten).

4. Goeiemorgen deze morgen!

Heb jij ook zo’n vervelende collega die niet ophoudt met praten en het zelfs zo bont maakt dat je je werk niet goed kunt doen? Niet getreurd: het kan altijd erger. Je zal maar zulke collega’s hebben..

https://www.youtube.com/watch?v=T2HAdsTsfgs

5. Waar is de bijlage?

Hoe klinkt het als collega’s met elkaar praten in e-mailtaal? Bekijk het in onderstaand filmpje, waar alle herkenbare e-mails tot leven komen.

6. Ik moet koffie!

Koffie is een eerste levensbehoefte op kantoor. Maar soms… wil het apparaat niet meewerken. Dat heeft desastreuze gevolgen.

7. Please speak louder

In een hotel of kantoor met de lift naar de vierde of tiende verdieping door op een knopje te drukken is best saai. Dat kan origineler, bedachten twee televisie-programmamakers uit Noorwegen. Ze filmden in een Intelligent Voice Activated Elevator, een ‘intelligente’ spraakgestuurde lift in een internationaal hotel. Het effect: tal van hilarische momenten, omdat de lift niet altijd doet wat ie moet doen.

https://www.youtube.com/watch?v=YG0LyVIM2Aw

De redactie van Management Support kijkt ook graag af en toe naar een filmpje. Heb je nog een leuke suggestie voor een grappig kantoorfilmpje? Laat het achter in de comments of reageer op onze Facebookpagina

Reageer op dit artikel