Netwerken tijdens het Cross Border Event

Netwerken tijdens het Cross Border Event

Management Support is aanwezig op het Cross Border Event in het MECC in Maastricht, op zaterdag 16 september, dat door de NVDM en IMA Nederland wordt georganiseerd.

Dé twee vakverenigingen van ondersteuners in Nederland slaan de handen in één en organiseren samen het Cross Border Event: IMA Nederland en NVDM. Zij gaan de grens over en werken samen met IMA België en IMA Luxemburg. Ook Management Support zal erbij zijn en deelnemen aan dit kennis- en netwerkevenement.

Wacht niet te lang met inschrijven, ook hier gaan de aanmeldingen snel. Ben je secretaresse, PA, VA, Executive Assistant, projectondersteuner, Eventplanner, of heb je een andere functie? Iedereen is van harte welkom!

Plenaire sessies en workshops

De plenaire sessies zijn in het Engels, zodat er een brede, internationale uitwisseling kan zijn van ideeën en informatie. ’s Middags kun je twee workshops kiezen. Onder meer Ellen Jansen-Grootveld zal spreken over haar werk als Secretaresse Kabinet minister-president bij het Ministerie van Algemene Zaken.

Kijk voor meer informatie en het programma op CrossBorderEvent >

Interview Jolanda Maasakkers en Margot de Jong van NVDM

Komende woensdag zal het grote interview met Jolanda Maasakkers en Margot de Jong verschijnen, de drijvende krachten achter de NVDM.

Lees meer over