Future Smart Event; je kunt je inschrijven

Future Smart Event; je kunt je inschrijven

Slim samenwerken met AI. Wie wil dat niet? Op het Future Smart Event leer je er alles over. Meld je aan en maak slim gebruik van de vroegboekactie.

AI is allang geen toekomstmuziek meer, het is nu overal: kunstmatige intelligentie dringt ons leven binnen. Wat betekent dit voor ons werk en leven in het algemeen en voor jouw functie als managementondersteuner in het bijzonder? Er zijn veel praktische toepassingen waardoor jij je werk efficiënt en effectief kunt doen.

Hoe laat je AI voor je werken? 

Tijdens het jaarlijkse Management Support Event praten we je bij over kunstmatige intelligentie, de toepassingen ervan en hoe jij die kan gebruiken in je werk als assistant. Want ook voor AI geldt: het is niet moeilijk, je moet alleen wél even weten hóé. Zeker nu we blijvend op zoek zijn naar menselijke verbinding en contact en we optimaal willen samenwerken in een hybride werkomgeving. 

Je kunt je inschrijven

Kies voor een complete dag op het congres met een verrassend en eenmalig plenair programma óf een dagdeel congres gecombineerd met één van de vijftien verschillende workshops van 2,5 uur. Wandel rond op het future smart plein en ontmoet je collega’s en onze kennispartners in de stands. Vlieg mee met een Flighttour, doe mee met de activiteiten of haal even adem in het TED talk café.

Direct naar het programma en inschrijven >