Terug van weggeweest: ons jaarlijkse Event! 100% fysiek, feestelijk en veilig

Terug van weggeweest: ons jaarlijkse Event! 100% fysiek, feestelijk en veilig

Ontmoet ons op een festivalterrein in Amsterdam voor een leerzame dag over 'de hybride assistent'. Hoofdredacteur Vera Bot vertelt wat je kunt verwachten op het Management Support Event.

We zijn er min of meer aan gewend geraakt, de een makkelijker en met meer plezier dan de ander: deels thuis en deels op kantoor werken. Online en offline samenwerken. Met de videocall als norm en fysiek bij elkaar komen alleen als dat noodzakelijk was, met de grootste voorzichtigheid en afstand. Het ging en het lukte, we zijn tot veel in staat en de veerkracht is groot, zeker als het moet.

Nadat we trainingen en workshops het afgelopen jaar hebben omgezet naar online bijeenkomsten, maken we nu de omgekeerde beweging: inmiddels geven we weer trainingen fysiek op locatie. Ook de Summerclass staat geprogrammeerd op een inspirerende locatie en… het Event komt eraan! Het team van Management Support en alle trainers staan te trappelen om jullie te ontmoeten.

Vorig jaar moesten we ons jaarlijkse event helaas annuleren. Dat ging ons aan het hart. Maar niet getreurd, dat ligt inmiddels ver achter ons. Het is tijd voor ons nieuwe event op 21 september, met een nieuw thema en op een nieuwe plek: een geweldige buitenlocatie. En dus níét in een hybride vorm! Juist omdat we de schermen even zat zijn.

De plek: Thuishaven Amsterdam

Een festivalterrein in het zand. Met een grote tent, een loods en genoeg escapes en zithoekjes om even te chillen met een drankje, te netwerken en bij te praten aan picknicktafels onder tentdoek. Buiten dus. Voor degenen die aarzelen: genoeg ruimte, lucht en voldoende afstand. (En als het toch niet doorgaat, kiezen we natuurlijk een nieuwe datum of krijg je je geld terug.)

Het thema: de hybride assistent

We zijn eraan gewend geraakt: hybride werken. Maar wil je hybride werken implementeren en zelforganiserende teams of zelfsturende teams samenstellen, dan komt daar veel meer bij kijken dan goede wifi, een thuiswerkplek en Microsoft Teams. Onze keynotesprekers zullen meerdere aspecten van het hybride werken belichten. Zo krijg je helderheid over:

  • jouw rol als ondersteuner en waar je waarde toevoegt
  • hoe je goed gedijt in het hybride samenwerken
  • hoe je teams inricht en de centrale aansturing regelt
  • hoe je werk synchroon en asynchroon doet en welke afspraken je maakt met je collega’s
  • het op peil houden van je energie

Het programma en de sprekers

Bekijk het programma, de sprekers op de eventwebsite. Ik hoop dat je erbij bent!

Vera Bot

Vera Bot

Hoofdredacteur Management Support

Vera Bot is hoofdredacteur van Management Support Magazine en manager van de online content op managementsupport.nl en de verspreiding ervan via social media kanalen.