Lees dit even: verandering op managementsupport.nl

Beste lezers, deze week verandert er iets op ManagementSupport.nl. Al veertig jaar schrijven we over het mooie assistantvak. En we stellen deze artikelen voor alle online bezoekers grotendeels gratis beschikbaar op onze website. Dat gaat veranderen.
Vera Bot

Wellicht heb je al gemerkt dat niet alle artikelen zoals vanouds online te lezen zijn zonder registratie of abonnement.

Registratie van leesprofiel

Je krijgt na het lezen van twee artikelen het verzoek om je te registreren. Zo leren we jou beter kennen en kunnen we je gerichte aanbevelingen doen op basis van jouw leesprofiel. Dit is nog steeds gratis. Met één keer inloggen kun je dan bij alle basiscontent die we maken: nieuwsberichten, tips, checklists, blogs, whitepapers en content van onze partners.

Abonneren kan ook

Ben je abonnee, bijvoorbeeld op Management Support Magazine, dan heb je toegang tot alle online artikelen en grote interviews met experts en vakgenoten. Op basis van jouw abonnement op Management Support Magazine heb je recht op één persoonlijk online account én dus onbeperkt toegang tot managementsupport.nl.

En je hebt meer voordeel. Naast exclusieve toegang tot alle online artikelen en grote interviews, staat met een abonnement ook dit tot je beschikking:

– korting op trainingen en deelname aan events;
– Management Support Magazine, digitale editie;
– de Secretaresse Assistent boekenserie: integraal toegankelijk.

Met één keer inloggen en tegen een voordelig tarief kun je dan bij alle content die we maken.

Community

Management Support is de community voor alle supporters; van directiesecretaresses en officemanagers tot managementassistenten, VA’s, PA’s en projectondersteuners. We raken met onze content hopelijk jullie brein en hart! Dat willen we blijven doen: om jullie te ondersteunen en het vak het podium te geven dat het verdient.

Dit vind je misschien ook interessant