Gratis whitepaper: Futureproof ondersteuners en secretariaten

Drie modellen om jezelf én jouw team toekomstbestendig te maken. Download de nieuwe whitepaper van Management Support!

De vraag naar secretaresses daalt, de vraag naar directiesecretaresses stijgt. In de managementondersteuning is al jaren een splitsing gaande tussen inhoudelijke en operationele rollen, waarbij de tweede groep meer risico loopt op vervanging door digitalisering en automatisering. De inhoudelijke rollen groeien juist uit naar functies op niveau, voor professionals die weliswaar ondersteunen, maar als gelijkwaardige collega’s met managers samenwerken. Denk bijvoorbeeld aan management-, hr-, project- en bestuursassistenten. Sparringpartners die meedenken, adviseren en op hoog niveau ontzorgen.

De whitepaper Futureproof ondersteuners en secretariaten is voor ambitieuze ondersteuners die een toekomst voor zichzelf zien in hun vakgebied en zich daarin willen ontwikkelen. Voor supportprofessionals die allergisch zijn voor het woord ‘baas’ en zich actief willen bemoeien met de werkwijzen in hun organisatie.

Lees over drie modellen waarmee jij je op een toekomstbestendige manier kunt profileren binnen jouw vakgebied en je organisatie.

Vul hieronder je gegevens in en ontvang de gratis whitepaper direct in je inbox:

Dit vind je misschien ook interessant