Vind een originele locatie voor je eindejaarsevenement

Vind een originele locatie voor je eindejaarsevenement

Wil jij het jaar afsluiten met een bruisend eindejaarsevenement, maar zoek je nog een geschikte locatie? Kies voor een van de sfeervolle locaties van Next Venue. "Wij kunnen de ruimte helemaal omtoveren in een kerst- of wintersfeer."

Next Venue heeft een ruim aanbod aan inspirerende evenementenlocaties, centraal gelegen in het land en variërend van groot tot klein. De vijftien locaties bieden organisaties originele plekken om met het personeel het jaar af te sluiten.

Marketingmanager Anne de Waal: “Naast al onze prachtlocaties bieden wij dit jaar op de drie grootste ervan een keuzepakket aan met diverse sfeermakers. Daarmee kunnen wij precies de juist sfeer creëren voor jouw eindejaarsevenement. Dit kan in De Rijtuigenloods, de Mauritskazerne en de Next Qube in de Midden Nederland Hallen.”

Wij bieden op de drie grootste locaties een keuzepakket met diverse sfeermakers”

Met dit speciale keuzepakket biedt Next Venue verschillende mogelijkheden om de locatie sfeervol aan te kleden. Of je nu gaat voor een kerstsfeer, een eindejaarsspektakel of wintertafereel, alles is mogelijk. Anne: “Met dit pakket toveren wij de ruimte bijvoorbeeld helemaal om in een kerst- of wintersfeer. Denk aan tientallen kerstbomen met verlichting en winterse visuals. Dit basispakket kun je geheel naar wens uitbreiden met een keur aan extra sfeermakers en technische mogelijkheden.”

Ook de catering is in goede handen bij Next Venue. Anne: “Met het pakket ‘Warm winters welkom’ trakteren wij jouw gasten op glühwein of warme chocolademelk en kerststol of een oliebol. Ook dit cateringpakket kun je naar smaak aanvullen met vele extra’s.”

Drie unieke locaties

Next Cube in Barneveld
Next Cube in Barneveld

In de Midden Nederland Hallen, een energieneutrale locatie in Barneveld, vind je de Next Qube : een kubusvormige ruimte van maar liefst 2.500 m². Deze ‘plug-and-play’-zaal met podium en drie grote schermen is de ideale plek om jouw eindejaarsevenement te combineren met bijvoorbeeld een goede speech en lichtshow. Ga jij voor een event met een knap staaltje techniek? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Mauritskazerne in Ede
Mauritskazerne in Ede

De monumentale Mauritskazerne ligt in een rustige, groene omgeving. Het pand is volledig verduurzaamd en heeft een industriële uitstraling. Je kunt hier met 350 gasten terecht. Wil je extra uitpakken qua catering: deze historische locatie bevindt zich op het World Food Center in Ede en dat betekent een heuse ‘food-beleving’ met producten uit de regio.

De Rijtuigenloods in Amersfoort
De Rijtuigenloods in Amersfoort

En dan De Rijtuigenloods in Amersfoort: zodra je dit rijksmonument binnenloopt, komt de geschiedenis als vanzelf naar je toe. In deze prachtige industriële evenementenlocatie met meer dan 100 jaar aan spoorhistorie kun je tot 2.000 gasten ontvangen. Stel je eens voor: jouw eindejaars-evenement vieren tussen de historische treinwagons, hoe sfeervol is dat?

Next Venue ontzorgt

Voor welke locatie je ook kiest, Next Venue zorgt ervoor dat jouw eindejaars-evenement onvergetelijk wordt. Anne: “Kies je voor een authentieke kerstsfeer met een zaal vol kerstbomen? Of ga
je voor een winter-wonderland met snowboardsimulator en een skilift-photobooth? De mogelijkheden zijn eindeloos, en wij regelen het graag voor je!”

Dit artikel is gesponsord door Next Venue.