Vind een originele locatie voor je eindejaarsevenement

Vind een originele locatie voor je eindejaarsevenement

Wil jij het jaar afsluiten met een bruisend eindejaarsevenement, maar zoek je nog een geschikte locatie? Kies voor een van de sfeervolle locaties van Next Venue. "Wij kunnen de ruimte helemaal omtoveren in een kerst- of wintersfeer."

Next Venue heeft een ruim aanbod aan inspirerende evenementenlocaties, centraal gelegen in het land en variërend van groot tot klein. De vijftien locaties bieden organisaties originele plekken om met het personeel het jaar af te sluiten.

Marketingmanager Anne de Waal: “Naast al onze prachtlocaties bieden wij dit jaar op de drie grootste ervan een keuzepakket aan met diverse sfeermakers. Daarmee kunnen wij precies de juist sfeer creëren voor jouw eindejaarsevenement. Dit kan in De Rijtuigenloods, de Mauritskazerne en de Next Qube in de Midden Nederland Hallen.”

Wij bieden op de drie grootste locaties een keuzepakket met diverse sfeermakers”

Met dit speciale keuzepakket biedt Next Venue verschillende mogelijkheden om de locatie sfeervol aan te kleden. Of je nu gaat voor een kerstsfeer, een eindejaarsspektakel of wintertafereel, alles is mogelijk. Anne: “Met dit pakket toveren wij de ruimte bijvoorbeeld helemaal om in een kerst- of wintersfeer. Denk aan tientallen kerstbomen met verlichting en winterse visuals. Dit basispakket kun je geheel naar wens uitbreiden met een keur aan extra sfeermakers en technische mogelijkheden.”

Ook de catering is in goede handen bij Next Venue. Anne: “Met het pakket ‘Warm winters welkom’ trakteren wij jouw gasten op glühwein of warme chocolademelk en kerststol of een oliebol. Ook dit cateringpakket kun je naar smaak aanvullen met vele extra’s.”

Drie unieke locaties

Next Cube in Barneveld
Next Cube in Barneveld

In de Midden Nederland Hallen, een energieneutrale locatie in Barneveld, vind je de Next Qube : een kubusvormige ruimte van maar liefst 2.500 m². Deze ‘plug-and-play’-zaal met podium en drie grote schermen is de ideale plek om jouw eindejaarsevenement te combineren met bijvoorbeeld een goede speech en lichtshow. Ga jij voor een event met een knap staaltje techniek? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Mauritskazerne in Ede
Mauritskazerne in Ede

De monumentale Mauritskazerne ligt in een rustige, groene omgeving. Het pand is volledig verduurzaamd en heeft een industriële uitstraling. Je kunt hier met 350 gasten terecht. Wil je extra uitpakken qua catering: deze historische locatie bevindt zich op het World Food Center in Ede en dat betekent een heuse ‘food-beleving’ met producten uit de regio.

De Rijtuigenloods in Amersfoort
De Rijtuigenloods in Amersfoort

En dan De Rijtuigenloods in Amersfoort: zodra je dit rijksmonument binnenloopt, komt de geschiedenis als vanzelf naar je toe. In deze prachtige industriële evenementenlocatie met meer dan 100 jaar aan spoorhistorie kun je tot 2.000 gasten ontvangen. Stel je eens voor: jouw eindejaars-evenement vieren tussen de historische treinwagons, hoe sfeervol is dat?

Next Venue ontzorgt

Voor welke locatie je ook kiest, Next Venue zorgt ervoor dat jouw eindejaars-evenement onvergetelijk wordt. Anne: “Kies je voor een authentieke kerstsfeer met een zaal vol kerstbomen? Of ga
je voor een winter-wonderland met snowboardsimulator en een skilift-photobooth? De mogelijkheden zijn eindeloos, en wij regelen het graag voor je!”

Dit artikel is gesponsord door Next Venue.

Hoe bouw je een ideale zakelijke garderobe op?

Hoe bouw je een ideale zakelijke garderobe op?

Een ideale zakelijke garderobe bestaat uit onmisbare basics, maar heeft ook jouw kritische en uiterst persoonlijke oog nodig.

10 tips om als officemanager je hr-rol te vervullen

10 tips om als officemanager je hr-rol te vervullen

Wat moet je als officemanager allemaal kunnen op P&O-gebied? Trainer Karen Visser geeft advies.

Sparren met je manager? Maak eerst even pas op de plaats

Sparren met je manager? Maak eerst even pas op de plaats

Vertaal de vraag van jouw manager niet te snel in een oplossing. Gedoseerde proactiviteit is een van de drie eigenschappen van een goede...

'Het is heel belangrijk dat je kunt schakelen'

'Het is heel belangrijk dat je kunt schakelen'

Carola Oorschot houdt van aanpakken. Zij is een ambitieuze officemanager bij Rijkswaterstaat en HSP-coach. 'Half werk, is geen werk'.

Keuzestress de baas: 3 handvatten

Keuzestress de baas: 3 handvatten

Hoe kun je optimaal keuzes maken zonder het gevoel tijdsdruk te ervaren? Onze trainer en psycholoog Lisette Dragt geeft drie adviezen om dit voor...

Early adopters

Early adopters

Aan alle lezers van Management Support; de regelmatige bezoekers, de vaste abonnees, de sociale reageerders en onze trouwe ambassadeurs. Vandaag is...

Tien tips voor persoonlijke groei en ontwikkeling

Tien tips voor persoonlijke groei en ontwikkeling

Je wilt groeien als persoon en als professional. Heel goed! Maar hoe begin je? Trainer Karen Visser geeft haar tips voor een goede start.

Assistants tippen deze vijf podcasts - van vakgerelateerd tot keuvelen

Assistants tippen deze vijf podcasts - van vakgerelateerd tot keuvelen

Het merendeel van de assistants luistert weleens naar een podcast, blijkt uit onderzoek. Maar welke? Dit zijn de tips van onze lezers.