Duurzaam en schaalbaar: zo maak je een eventlocatie echt next level

Duurzaam en schaalbaar: zo maak je een eventlocatie echt next level

Een locatie die duurzaam én schaalbaar is? Het bestaat: Midden Nederland Hallen. Centraal gelegen, energieneutraal, modern en met verschillende ruimtes, waaronder Next Qube. "Hiermee til je jouw event naar een next level."

Het aanbod locaties is breed en de diversiteit is groot. Next Venue biedt managementassistenten de helpende hand bij het zoeken en vinden van de juiste locatie voor hun event. Hoe? Met een afgemeten aanbod van 15 inspirerende locaties. “Van Centraal Ketelhuis; één van de industriële parels van Nederland, De Rijtuigenloods; de plek waar je de 100 jaar spoorhistorie voelt, tot de Mauritskazerne; een monumentale kazerne in het hart van Nederland. In een paar stappen vinden boekers de passende locatie voor ontmoetingen die er echt toe doen”, legt Anne de Waal, marketingmanager bij Next Venue, uit.

Een eventlocatie van 50 TOT 5.000 personen

Ze vertelt dat er ook locaties tussen zitten die alles hebben. “De locatie is goed bereikbaar, de ligging is centraal in Nederland en naast de A1 en A30 bij Barneveld. Er kunnen eendaagse en meerdaagse events worden georganiseerd van 50 tot 5.000 personen. Er is veel gratis parkeergelegenheid, met ook EV-laadpalen. Daarnaast is de locatie energieneutraal. Zo wordt warmte en koude bijvoorbeeld opgewerkt via een energiezuinige WKO-installatie en liggen er honderden zonnepanelen op het dak. Bij de catering wordt gebruik gemaakt van lokale leveranciers en is er veel aandacht voor waste management”, vertelt Anne. Het is dat laatste wat aan belang wint bij boekers. “Duurzaamheid is een belangrijk thema voor ons. Bij al onze locaties is daar dan ook veel aandacht voor.”

Dat geldt ook voor het creëren van een bijzondere ervaring. “Vanwege het ruime aanbod is het nodig om je te onderscheiden. Midden Nederland Hallen doet dat ook, op een eigenwijze wijze. Bijvoorbeeld via de diversiteit aan ruimtes. Er zijn meer dan 20 zalen, voorzien van slimme snufjes en moderne technische faciliteiten. Ze zijn multifunctioneel inzetbaar en direct te gebruiken. Maar, er is ook alle ruimte om er je eigen, creatieve twist aan te geven.”

Next Qube; Plug & Play

Een van die ruimtes die Anne zeker niet onbenoemd wil laten is Next Qube. “Deze kubusvormige ruimte van 2.500 vierkante meter waar de techniek zorgt voor een bijzondere ervaring, zoals 4K-broadcasting en de audio- en lichtshows. Uniek en ongeëvenaard.”

Die 2.500 vierkante meter is overigens opgedeeld in één plug-and-play zaal met drie grote schermen, een podium en zitplaatsen voor 750 gasten. Daarnaast kan het naastgelegen paviljoen erbij betrokken worden voor een inspiratieplein, foodplaza of beursvloer voor diegene die groter wil. Dit maakt Next Qube dé perfecte locatie voor bijvoorbeeld congressen, personeelsbijeenkomsten en meetups.” Geïnteresseerd? Boeken kan via de website van Next Venue. Anne: “Dat gaat heel makkelijk, men krijgt hierbij gelijk een beeld van de mogelijkheden en kosten. Daarin zijn wij heel transparant!”

Dit artikel is gesponsord door Next Venue.