Duurzaam en schaalbaar: zo maak je een eventlocatie echt next level

Duurzaam en schaalbaar: zo maak je een eventlocatie echt next level

Een locatie die duurzaam én schaalbaar is? Het bestaat: Midden Nederland Hallen. Centraal gelegen, energieneutraal, modern en met verschillende ruimtes, waaronder Next Qube. "Hiermee til je jouw event naar een next level."

Het aanbod locaties is breed en de diversiteit is groot. Next Venue biedt managementassistenten de helpende hand bij het zoeken en vinden van de juiste locatie voor hun event. Hoe? Met een afgemeten aanbod van 15 inspirerende locaties. “Van Centraal Ketelhuis; één van de industriële parels van Nederland, De Rijtuigenloods; de plek waar je de 100 jaar spoorhistorie voelt, tot de Mauritskazerne; een monumentale kazerne in het hart van Nederland. In een paar stappen vinden boekers de passende locatie voor ontmoetingen die er echt toe doen”, legt Anne de Waal, marketingmanager bij Next Venue, uit.

Een eventlocatie van 50 TOT 5.000 personen

Ze vertelt dat er ook locaties tussen zitten die alles hebben. “De locatie is goed bereikbaar, de ligging is centraal in Nederland en naast de A1 en A30 bij Barneveld. Er kunnen eendaagse en meerdaagse events worden georganiseerd van 50 tot 5.000 personen. Er is veel gratis parkeergelegenheid, met ook EV-laadpalen. Daarnaast is de locatie energieneutraal. Zo wordt warmte en koude bijvoorbeeld opgewerkt via een energiezuinige WKO-installatie en liggen er honderden zonnepanelen op het dak. Bij de catering wordt gebruik gemaakt van lokale leveranciers en is er veel aandacht voor waste management”, vertelt Anne. Het is dat laatste wat aan belang wint bij boekers. “Duurzaamheid is een belangrijk thema voor ons. Bij al onze locaties is daar dan ook veel aandacht voor.”

Dat geldt ook voor het creëren van een bijzondere ervaring. “Vanwege het ruime aanbod is het nodig om je te onderscheiden. Midden Nederland Hallen doet dat ook, op een eigenwijze wijze. Bijvoorbeeld via de diversiteit aan ruimtes. Er zijn meer dan 20 zalen, voorzien van slimme snufjes en moderne technische faciliteiten. Ze zijn multifunctioneel inzetbaar en direct te gebruiken. Maar, er is ook alle ruimte om er je eigen, creatieve twist aan te geven.”

Next Qube; Plug & Play

Een van die ruimtes die Anne zeker niet onbenoemd wil laten is Next Qube. “Deze kubusvormige ruimte van 2.500 vierkante meter waar de techniek zorgt voor een bijzondere ervaring, zoals 4K-broadcasting en de audio- en lichtshows. Uniek en ongeëvenaard.”

Die 2.500 vierkante meter is overigens opgedeeld in één plug-and-play zaal met drie grote schermen, een podium en zitplaatsen voor 750 gasten. Daarnaast kan het naastgelegen paviljoen erbij betrokken worden voor een inspiratieplein, foodplaza of beursvloer voor diegene die groter wil. Dit maakt Next Qube dé perfecte locatie voor bijvoorbeeld congressen, personeelsbijeenkomsten en meetups.” Geïnteresseerd? Boeken kan via de website van Next Venue. Anne: “Dat gaat heel makkelijk, men krijgt hierbij gelijk een beeld van de mogelijkheden en kosten. Daarin zijn wij heel transparant!”

Dit artikel is gesponsord door Next Venue.

Oproep: onderzoek naar focus op het werk

Oproep: onderzoek naar focus op het werk

Focus krijgen én houden in een kantoortuin valt niet mee... Hoe en waardoor word jij afgeleid? Doe mee aan ons korte onderzoek! De resultaten delen...

Zo bewaak je de voortgang van een project

Zo bewaak je de voortgang van een project

Wat kun jij doen in je rol als projectassistent om de voortgang van een project zo soepel mogelijk te laten verlopen? Een stappenplan.

Service level agreement (SLA): werkwijze, voordelen en valkuilen

Service level agreement (SLA): werkwijze, voordelen en valkuilen

De service level agreement (SLA) is een overeenkomst tussen klant en secretariaat. Deze drie experts leggen je uit hoe je ermee werkt.

Wat hoort thuis in een procesbeschrijving?

Wat hoort thuis in een procesbeschrijving?

Met een procesbeschrijving formuleer je duidelijk doelen voor jouw team en kun je samen aan de slag voor de klant. Wat moet er in zo'n beschrijving...

Het secretariaat als superkracht

Het secretariaat als superkracht

Het secretariaat kan je inzetten als superkracht. Drie tips voor assistants van trainer Karen Visser om vraag en aanbod af te stemmen aan de 'klant'.

Fleximatrix; handig hulpmiddel voor een secretariaat

Fleximatrix; handig hulpmiddel voor een secretariaat

Een fleximatrix brengt talenten en taken in kaart en kan het secretariaat helpen om meer initiatief te nemen in een organisatie. Wat is een...

Procesbeschrijving: een stappenplan

Procesbeschrijving: een stappenplan

Hoe stroomlijn je als secretariaat taken, waarbij je de consistentie waarborgt en efficiëntie bevordert? Dat doe je met een procesbeschrijving. Die...

De 5 meest gelezen artikelen van april 2024

De 5 meest gelezen artikelen van april 2024

Dit is de top 5 van populairste artikelen van afgelopen maand, mis ze niet! Een verrassend groot aantal lezers wil graag meer weten over slimme...