Waarom een hbo-diploma je verder brengt

Waarom een hbo-diploma je verder brengt

Wil je doorgroeien binnen je huidige baan of zoek je een nieuwe functie? Steeds meer werkgevers vragen om supportprofessionals met hbo werk- en denkniveau. Ontdek alles over het aanbod op hbo-niveau bij Schoevers en start na de zomer al.

Met een hbo bacheloropleiding ontwikkel jij je breder dan alleen als ondersteuner: je bent een waardevolle sparringpartner voor het management van de organisatie. Liever een tweejarige erkende opleiding? Volg dan een Associate Degree opleiding, waarmee je aantoont dat je over het steeds vaker gevraagde hbo werk- en denkniveau beschikt.

Schoevers geeft niet zomaar opleidingen: in alle opleidingen staat praktijkgericht onderwijs centraal met veel persoonlijke aandacht. Zo ontwikkel je nieuwe skills en een mentaliteit waarmee je nét dat beetje meer biedt dan anderen. Je bent georganiseerd, weet van aanpakken en blijft jezelf ontwikkelen. Werkgevers weten dit en vragen vaak expliciet om ‘eentje van Schoevers’.

Baangarantie

De hbo Bachelor Executive Officemanagement en hbo Associate Degree Officemanagement van Schoevers zijn beide geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO). Dat betekent dat je opleiding voldoet aan alle kwaliteitseisen, aansluit bij de arbeidsmarkt en internationaal erkend is.

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze erkende opleidingen, dat je baangarantie krijgt van Schoevers Professionals, het werving-en-selectie- en detacheringsbureau van de opleider. Als je voldoet aan de overige voorwaarden, dan zorgt Schoevers ervoor dat je na je opleiding relevante werkervaring kunt opdoen. Ideaal voor mensen die nieuw zijn in het vakgebied en gebruik willen maken van het netwerk van Schoevers.

Meer weten over de hbo-opleidingen?

Wil je meer weten over het volgen van een opleiding op hbo-niveau? Bijvoorbeeld over de mogelijkheden tot subsidie en andere financiële voordelen, over onze kortere opleidingen, over het volgen van losse modules, over het vinden van de juiste opleiding of over onze kortingsactie op geselecteerde opleidingen? Je leest er alles over op deze pagina.

Dit artikel is gesponsord door Schoevers.