Op zoek naar een origineel relatiegeschenk?

Het is een feit: collega’s en klanten zijn goud waard! En ze verdienen het om een compliment of attentie te krijgen. Een leuk cadeau bedenken, is niet zo eenvoudig. Heb je al eens gedacht aan een gepersonaliseerde handdoek: origineel, mooi én functioneel. Wat zijn de mogelijkheden?

Als bedrijf is het belangrijk om medewerkers en klanten een oprecht gevoel van waardering te geven. Met kwalitatief bad- en keukentextiel geef je je klanten een warm gevoel, je levert omhelzingen – hugs of cotton.

Uitgebreide collectie

Clarysse is een Europese topspeler op het vlak van bad- en keukentextiel en biedt een waaier aan mogelijkheden. Het bedrijf biedt een ruime keuze uit handdoeken in alle mogelijke formaten, kleuren, kwaliteiten en prijsklasses, aangevuld met badjassen, plaids, enzovoort.

Of wil je liever het vakantiegevoel oproepen met een kleurrijk, gepersonaliseerd strandlaken? Voor de sportievelingen is er ook een trendy microfiber sporthanddoek in een compacte verpakking.

Duurzaamheid

Ook duurzaamheid en ecologie zijn belangrijke waarden. Zo is er een Fairtrade-gamma, een C2C-collectie en de post consumer handdoek gemaakt uit oude jeans, de Towel2.

Deze handdoek bestaat uit meer dan 40 procent gerecycleerde jeans. Zo dragen we samen bij tot het verkleinen van de ecologische voetafdruk.

Verrassend persoonlijk

Bad- en keukenlinnen kan perfect gepersonaliseerd worden. Wat is allemaal mogelijk? Je logo, slogan of bedrijfsnaam kan je op de handdoek laten borduren, inweven of bedrukken. En dit volgens je eigen ontwerp.

Bij borduring zijn de mogelijkheden eindeloos. Borduring is van toepassing op tal van producten. Je bezorgt jouw eigen ontwerp en dat wordt op de handdoek gestikt. Deze optie is verfijnd, stijlvol en je logo kan zowel discreet als prominent in beeld komen. Borduring kan al vanaf 50 stuks.

Inweving: het woord zegt het zelf. Je logo of baseline wordt ingeweven in de spons, in de boord of als reliëf-inweving. Je kunt daarbij kiezen uit een breed kleurenpalet.

Kleurrijke dessins

Voor kleurrijke dessins is bedrukking dé way-to-go. Ga voor een all-over digitale print of hou het simpel in de boord van een handdoek.

Eenvoudig en snel bestellen

ClarysseWeb staat dagelijks voor je open. Het volledige gamma bad- en keukenlinnen is uit voorraad leverbaar. Je bestelt kleine of grotere aantallen, en dit voor elk budget.

Dit artikel is gesponsord door Clarysse.

Dit vind je misschien ook interessant