Agile, scrum en kanban op het secretariaat: download de gratis whitepaper

Wat is agile werken nou eigenlijk? Hoe haal jij er als managementondersteuner voordeel uit? En wat hebben scrum en kanban met agile te maken? Lees de gratis whitepaper!

De wereld verandert. Organisaties, regelgeving, afdelingen én functies veranderen mee. Dat moet wel, want ook de klanten, waar we uiteindelijk allemaal voor werken, passen hun eisen en wensen aan. En snel ook. Organisaties die niet mee willen in deze veranderingen, worden in rap tempo ingehaald door concurrenten die dat wel doen.

Je moet dus snel kunnen schakelen én flexibel kunnen inspelen op de klantwens. Dat geldt voor zowel de hele organisatie als voor jou als managementondersteuner. Flexibel, wendbaar, met de in- of externe klantwens op het netvlies. Dát is agile. In deze whitepaper leggen we jou alles uit over agile werken, scrum en kanban. Wat is het? Hoe werkt het? En: wat is jouw rol in dit geheel?

Download de gratis whitepaper en lees onder andere over:

  • De agile werkwijze: wat is het?
  • De voordelen van agile werken
  • Scrum en kanban: de verschillende agile-methoden
  • Als managementondersteuner aan de slag met scrum
  • Als managementondersteuner aan de slag met kanban
  • Pas op voor deze agile-valkuilen

Vul hieronder je gegevens in en ontvang de gratis whitepaper direct in je inbox:

Meer over scrum, agile en kanban:

Maak van wendbaar denken en werken jouw kracht!

Training: De agile assistent – Scrum, agile en kanban. Omgaan met verandering staat centraal bij de meeste organisaties. Agile (wendbaar), flexibel en klantgericht organiseren is hier veelal het gevolg van. En daar zul jij als managementondersteuner in mee moeten, wil je toekomstbestendig blijven. Gelukkig heb jij organisaties met agile ambities veel te bieden.

Dit vind je misschien ook interessant