Gratis whitepaper: zo vergroot je jouw invloed binnen de organisatie

In de whitepaper ‘De invloedrijke ondersteuner’ leer je hoe je collega's coacht, hoe je een goede sparringpartner en een keiharde onderhandelaar wordt, en hoe je jezelf verkoopt binnen jouw organisatie.

Als managementondersteuner heb je veel meer invloed dan je misschien denkt. Jij bent immers de spil van de organisatie; zonder jou komen veel processen tot stilstand. Maar invloed uitoefenen gaat niet vanzelf.

Voel je je onvoldoende gezien of gehoord binnen de organisatie of afdeling? Of heb je veel meer in je mars dan je zelf laat zien? De dienstbare, zwijgzame secretaresse is niet meer van deze tijd. Tegenwoordig draait alles om het toevoegen van waarde. Dat doe je door jezelf zichtbaar te maken, advies te geven én invloed uit te oefenen.

In deze whitepaper leggen wij vier manieren uit om jouw invloed binnen de organisatie te vergroten:

  1. Coach je collega’s
  2. Word een goede sparringpartner
  3. Word een keiharde onderhandelaar
  4. Durf jezelf te verkopen

Vul hieronder je gegevens in en ontvang de gratis whitepaper direct in je inbox:

Meer gratis whitepapers

Productiever en veiliger (samen)werken met Microsoft Office 365: de whitepaper Microsoft Office en de assistent is specifiek voor de managementondersteuner geschreven.

Wat is agile werken nou eigenlijk? Hoe haal jij er als managementondersteuner voordeel uit? En wat hebben scrum en kanban met agile te maken? Lees de whitepaper Agile, scrum en kanban op het secretariaat.

Hoe breng je jouw huidige vaardigheden in kaart en kom je in de juiste mindset om ze verder te ontwikkelen? Focus je op jouw zwakke of juist jouw sterke punten? Hoe leer je nieuwe vaardigheden en voor welke valkuilen moet je oppassen? Download de whitepaper Van talent naar specialist.

Dit vind je misschien ook interessant