De 5 best gelezen tips voor Outlook

De 5 best gelezen tips voor Outlook

Artikelen met Outlook-tips zijn populair onder lezers van Management Support. Deze vijf stukken werden dit jaar het vaakst gelezen – en hopelijk toegepast!

1. Oeps, foutje in je verzonden mail! Zo trek je een e-mail terug

Kun je een verzonden mail nog intrekken of wijzigen? Dat ligt eraan! Volg dit stappenplan als je een verkeerde of onvolledige mail hebt verstuurd met Outlook.

Lees het artikel >>>

outlook

2. Kleur aanpassen van binnenkomende mail

In Outlook kun je e-mails verschillende kleuren geven op basis van afzender, onderwerp of ontvanger. Lees hoe je dit instelt in Outlook.

Lees het artikel >>>

groep contactpersonen outlook

3. Hoe kun je de Outlook-agenda zichtbaar maken voor anderen op hetzelfde netwerk?

Het is heel eenvoudig om een Outlook-agenda zichtbaar te maken voor anderen in jouw netwerk. Zo maak je een agenda in Outlook openbaar.

Lees het artikel >>>

microsoft outlook app

4. Laat zinnen die je vaak gebruikt ‘automatisch aanvullen’

Zijn er zinnen of hele alinea’s die je wel kunt dromen, maar toch dagelijks moet uittikken? Met de AutoCorrectie-optie in Outlook kun je veel tijd besparen!

Lees het artikel >>>

outlook-app

5. Handtekening Outlook aanpassen: zo doe je dat

“Hoe kan ik in Outlook een automatische handtekening instellen, dus met mijn naam en bedrijfsgegevens erin?”, vroeg een lezer. Dit is hoe.

Lees het artikel >>>

outlook-ipad
Vijf handige tips voor Microsoft Forms

Met Microsoft Forms kun je eenvoudig vragenlijstjes, enquêtes of polls maken. Dit zijn handige tips om effectief gebruik te maken van dit programma.