Al meer dan 200 assistants schreven zich in voor ons Event

Al meer dan 200 assistants schreven zich in voor ons Event

Het gaat al heel snel met de inschrijvingen voor het Management Support Event 2023: Slim samenwerken met AI.

Wow! Kunstmatige intelligentie (AI), ChatGPT en de invloed daarvan op de functie van assistant: daar willen ondersteuners heel graag meer over weten. Toch zijn we bij Management Support zelf ook een beetje verrast door het grote aantal van jullie dat zich al heeft ingeschreven voor het Future Smart Event op 16 november: inmiddels zijn we door de magische grens heen van 200 deelnemers.

Slim samenwerken met AI

De belangstelling voor AI is logisch te verklaren: de ontwikkelingen gaan razendsnel en het is voortdurend in het nieuws. Logisch ook, want de invloed van AI ís groot, ook op het assistantvak. Kerntaken als notuleren en agendabeheer kunnen al worden overgenomen door AI. Maar er zitten ook grote haken en ogen aan.

Wil je meer te weten komen over AI, de invloed en gevolgen ervan en waar je als ondersteuner precies van onmisbare waarde bent? Bekijk het complete programma in de plenaire zaal en de workshops.

Workshops: de hardlopers

Ook de inschrijvingen voor de workshops gaan hard, dit zijn de populairste tot nu toe:

  • AI en de assistant; een match made in cyberspace
  • De werkrevolutie; floreren in een digitale samenwerking
  • De meerwaarde van NLP
  • Samenwerken met verschillende gedragstypes
  • Futureproof door effectieve samenwerking

Grote belangstelling AI-artikelen

Dat de interesse groot is merken we ook aan de topics die veel worden gelezen op de website: daar staan altijd berichten bij over AI. Alvast inlezen? Hier staan ze:

  1. Wees niet bang voor ChatGPT – een introductie
  2. Zo gebruik je ChatGPT om in Excel te werken
  3. Nooit meer notuleren met SlackGPT?
  4. Een beetje van jezelf, een beetje van ChatGPT
  5. Of probeer deze drie apps eens uit…

Dit is de beste start van een Event in lange tijd. Het hele team van Management Support kijkt uit naar het Event. Wacht niet te lang met inschrijven!

Zuurstofmasker voor de overbelaste assistant

Zuurstofmasker voor de overbelaste assistant

Weet jij eigenlijk wel waar je eigen grenzen liggen? En waarom je soms uitglijdt en in je valkuil schiet? Dit is de eerste aflevering van de serie...

Grijp in bij deze signalen van een burn-out

Grijp in bij deze signalen van een burn-out

Burn-out wordt veroorzaakt door een zeer langdurige blootstelling aan te hoge stress. Het kan jaren duren voordat iemand daadwerkelijk ziek wordt.

Jeroen Busscher

Alles wat er niet toe doet

We zijn niet in de wereld om in ons eentje alles te doen of op te lossen, schrijft onze columnist Jeroen Busscher. Omarm gemeenschap.

Mantelzorg, nog een onbetaalde baan erbij

Mantelzorg, nog een onbetaalde baan erbij

Mantelzorg is en blijft vooral een vrouwenzaak, meldt het CBS. Zeker omdat de vraag ernaar stijgt, zal de last op de schouders van vrouwen blijven...

De kracht van goed genoeg

De kracht van goed genoeg

Wil je leren om optimaal keuzes te maken? Dan moet je het concept van 'goed genoeg' omarmen, adviseert psycholoog Lisette Dragt.

Van subassertief naar assertief gedrag

Van subassertief naar assertief gedrag

Ben je van nature niet zo assertief? Dan bestaat de kans groot dat je je subassertief gedraagt. Tips om van subassertief naar assertief te komen.

Omarm groei en word jezelf

Omarm groei en word jezelf

Jezelf ten diepste leren kennen vraagt tijd en aandacht. En geeft ongemak, schrijft psycholoog en trainer Gerda Bos. Toch is het de manier om te...

Het 'snoepreisje' draait tegenwoordig om inspiratie en goede content

Het 'snoepreisje' draait tegenwoordig om inspiratie en goede content

Aan de term incentivereis kleven soms wat negatieve associaties. Een groepsreis in de zakelijke markt wordt weleens gezien als 'snoepreisje'. Maar...