Voorkom verspilling met de Nationale Groene Kadobon

Voorkom verspilling met de Nationale Groene Kadobon
De Nationale Groene Kadobon kun je gebruiken voor producten die verspilling tegengaan, zoals handige herbruikbare vershoudverpakkingen.

Wist je dat ieder jaar meer dan de helft van de inhoud van een Kerstpakket wordt weggegooid? Daarnaast zorgt een Kerstpakket vaak voor veel plastic afval. Met de Nationale Groene Kadobon als duurzaam Kerstpakket help je voedselverspilling en plasticgebruik tegen te gaan.

Wil je een Kerstpakket geven dat door alle collega’s wordt gewaardeerd?
Met de duurzame cadeaubon kiezen medewerkers zelf online een favoriet en origineel Kerstcadeau uit alleen maar duurzame cadeaus. Zo voorkom je verspilling en maak je wél iedereen blij.

Medewerkers kiezen zelf online

De duurzame cadeaubon is een keuze kadobon waarmee jouw medewerkers zelf online Kerstcadeaus kiezen die op duurzame en eerlijke wijze zijn gemaakt. Zo kies je uit plasticvrije en zero waste producten, maar ook uit biologische en fair trade cadeaus. Daarnaast zijn er unieke circulaire cadeaus. Bovendien kies je vaak voor duurzame cadeaus met een bijzonder verhaal. Mooie duurzame cadeaus zijn bijvoorbeeld gezonde pannen, plasticvrije waterflessen en fairtrade woonaccesoires. Zo kies je zelf jouw leukste cadeau.

Personaliseer jouw cadeaukaart

De duurzame cadeaubon kun je geheel naar wens laten personaliseren. Zo kan iedere duurzame cadeaukaart worden bedrukt met een gratis persoonlijke tekst voor jouw collega’s. Daarnaast is een eigen inwisselpagina mogelijk voor alle medewerkers; deze kun je laten voorzien van bedrijfslogo of volledig in eigen huisstijl. Bovendien is een eigen ontwerp van zowel de cadeaukaart als de verpakking ook mogelijk. Kortom, personaliseer jouw cadeaukaart voor een persoonlijk geefmoment.

Steun automatisch de Plastic Soup Foundation

Kerst is een mooi moment om ook een ander blij te maken of te steunen. Wist je dat plastic afval in de oceanen een bedreiging vormt voor onze aarde? Met de aankoop van iedere groene cadeaubon steun je automatisch de Plastic Soup Foundation; een goed doel dat zich actief inzet voor een plasticvrije wereld. Daarnaast is het mogelijk om als bedrijf of organisatie een ander goed doel naar keuze te steunen met de duurzame cadeaubon.

Als duurzame cadeaukaart of als digitale cadeaubon

De cadeaukaart van de groene cadeaubon is 100% plasticvrij en heeft een feestelijke en duurzame FSC verpakking. Wil je de duurzame cadeaukaart zelf overhandigen aan jouw collega’s? Deze kan gratis worden bezorgd bij jouw bedrijf of je laat de duurzame cadeaubon individueel per post bezorgen bij alle medewerkers. Zo is het ook een geschikt duurzaam brievenbus cadeau. Bovendien is de groene cadeaubon er ook als digitale cadeaubon en kan op elke gewenste datum worden verstuurd, ook last-minute. Kortom, zo bepaal je zelf hoe je jouw collega’s wilt verrassen met een duurzaam Kerstpakket.

Verjaardagsservice

Je wilt geen verjaardagscadeau voor collega’s meer vergeten. Met de handige verjaardagsservice van de groene cadeaubon ontvangen medewerkers automatisch een duurzame cadeaubon op zijn of haar verjaardag; per post of digitaal. Daarnaast spaar je met de verjaardagsservice automatisch en doorlopend voor gratis cadeaubonnen.

Is duurzaamheid ook een belangrijke waarde binnen jouw bedrijf?

De groene cadeaubon als duurzaam Kerstpakket is dan een mooi gebaar om dit uit te dragen. Kies voor een gepersonaliseerde duurzame cadeaubon of laat een duurzaam cadeau met logo meesturen met de cadeaukaart. Benieuwd naar alle mogelijkheden met de groene cadeaubon? De Nationale Groene Kadobon maakt jouw duurzaam cadeau graag op maat. Beter voor jou, je omgeving en de wereld. Geef bewust!

Auteur: Xandra Dubbeldam

Dit artikel is gesponsord door Nationale Groen Kadobon.

3 gouden tips om vergaderingen met je projectteam te leiden

3 gouden tips om vergaderingen met je projectteam te leiden

Waarom is het belangrijk om regelmatig te vergaderen met je projectteam? En hoe leid je deze vergaderingen als jij de projectmanager bent? Expert...

Handboek Secretariaat opstellen in 7 stappen

Handboek Secretariaat opstellen in 7 stappen

Een handboek voor het secretariaat opstellen; als je deze stappen volgt, gaat jouw secretariaat met een bruikbaar handboek aan de slag.

10 manieren om slimmer om te gaan met vervelende taken

10 manieren om slimmer om te gaan met vervelende taken

We hebben allemaal taken die we liever kwijt dan rijk zijn. Trainer Karen Visser legt uit hoe je deze zo slim mogelijk wegwerkt.

Projectmanagement: ga het conflict aan

Projectmanagement: ga het conflict aan

Projecten gaan gepaard met grote belangen. Als projectassistent moet je het team de goede kant op leiden. En soms: het conflict aangaan.

10 tips voor betere zelfsturing op het secretariaat

10 tips voor betere zelfsturing op het secretariaat

Zelfsturing kun je niet zomaar even invoeren. Werkplektrainer Karen Visser wijst in tien snelle tips op zaken die je op orde moet hebben.

Hybride werken: het uitgangspunt in vijf stappen

Hybride werken: het uitgangspunt in vijf stappen

De basisregels van hybride werken, uitgelegd door innovatiecoach en trainer Marianne Smits.

3 tips om projecten beter te organiseren

3 tips om projecten beter te organiseren

Marie-Louise Anthonissen heeft meer dan twintig jaar ervaring met projectmanagement. Zij geeft drie tips om projecten beter te organiseren.

Organiseer je een evenement? Dit moet in het draaiboek

Organiseer je een evenement? Dit moet in het draaiboek

Eén tot enkele weken voor aanvang van het evenement begin je met het maken van een draaiboek. Dit moet er allemaal in.