Mis niets met Management Support Collecties

Mis niets met Management Support Collecties

Al gezien? De redactie van Management Support breidt de website uit met Collecties. En dit kun jij ermee.

De oplettende lezer heeft het allang gezien: Management Support vernieuwt de website en voegt ‘Collecties’ toe. Dit zijn thematisch gebundelde en gerangschikte artikelen: checklists, blogs, interviews, tips en lezersvragen.

Per onderwerp duidt de redactie en haar auteurs wat er speelt in het vak van assistant; de verschillende functies, taken en rollen, van notuleren tot projectmanagement. Wat de trends zijn: van hybride werken tot AI, en van de opmars van de virtual assistant tot waardevolle inzichten uit de psychologie.

Voor de Collecties selecteert de redactie de meest relevante artikelen, plaatst ze in de Collecties en houdt ze up-to-date. Bekijk en lees de collecties die we voor je hebben samengesteld en laat je inspireren.

Daarnaast houden we ‘nieuws & inspiratie’ met handige nieuwtjes, aankondigingen en taaltips.

De voordelen

Je ziet snel wat er speelt binnen verschillende thema’s. Zo zijn er collecties over AI, Slim werken met tools, Notuleren, Virtual Assistant, Secretariaat, Projectmanagement en Hybride werken.

Per Collectie kun je op de knop ‘Volgen’ klikken (bijvoorbeeld: AI en de toekomst van het vak). Je krijgt dan bericht zodra we nieuwe artikelen toevoegen. Zo mis je nooit meer iets!

De redactie onderhoudt de artikelen, zorgt dat ze up-to-date zijn en vult aan met nieuwe verhalen.

Je feedback is welkom

Jouw mening is belangrijk voor ons. Mis je bepaalde onderwerpen? Heb je een vraag? Laat het ons weten. Stuur een mail naar redactie.managementsupport@vmnmedia.nl.

Wie kan de Collecties gebruiken?

Iedereen die zich eenmalig gratis registreert kan de Collecties inzien en twee artikelen per maand gratis lezen. Abonnees kunnen alle artikelen integraal en onbeperkt lezen.

Vera Bot

Vera Bot

Hoofdredacteur Management Support

Vera Bot is hoofdredacteur van Management Support Magazine en manager van de online content op managementsupport.nl en de verspreiding ervan via social media kanalen.

De 5 meest gelezen artikelen van februari 2024

De 5 meest gelezen artikelen van februari 2024

Mis ze niet, de vijf meest aangeklikte artikelen van februari 2024! Over onder meer: gedeeld leiderschap, iemand inwerken op het secretariaat en...

Work on your skills! Doe mee aan ons onderzoek

Work on your skills! Doe mee aan ons onderzoek

We brengen graag de skills in kaart van de ondersteuner van nu - met jouw hulp!

Zo word je een strategisch gesprekspartner voor je manager

Zo word je een strategisch gesprekspartner voor je manager

Eerst denken, dan doen: het klinkt logisch, maar met een hoge werkdruk schiet je snel in de actiemodus. Hoe kun je in de waan van de dag toch...

Vijf vragen die je jezelf moet stellen halverwege jouw loopbaan

Vijf vragen die je jezelf moet stellen halverwege jouw loopbaan

Halverwege jouw loopbaan kan je worstelen met de onverwachte koers van jouw carrièrepad. Maar volgens deze experts is dit moment juist een goede...

Virtual assistant: profiel

Virtual assistant: profiel

De virtual assistant is in opkomst. De functie is niet alleen populair bij support professionals maar meer en meer bedrijven en ondernemers weten de...

Op afstand werken kost je een promotie

Op afstand werken kost je een promotie

Collega's die op afstand werken lopen grote kans benadeeld te worden bij promoties. Af en toe je gezicht laten zien, loont dus. Maar dat is niet...

Beste managers, deel het leiderschap met ondersteuners!

Beste managers, deel het leiderschap met ondersteuners!

Geen tijd voor je talenten, want 'de baas wil…'? Dat kan anders: met gedeeld leiderschap, waarbij het secretariaat aan het roer staat.

Evelien Keeskamp-Croezen, project- en managementondersteuner bij het Deltion College. Foto Ronald Hissink

'Probeer nieuwe dingen, fouten maken mag'

Er is niet altijd een gericht carrièreplan nodig om op de juiste plek terecht te komen, ziet Evelien Keeskamp-Croezen (52). Ze is Project en...