Mis niets met Management Support Collecties

Mis niets met Management Support Collecties

Al gezien? De redactie van Management Support breidt de website uit met Collecties. En dit kun jij ermee.

De oplettende lezer heeft het allang gezien: Management Support vernieuwt de website en voegt ‘Collecties’ toe. Dit zijn thematisch gebundelde en gerangschikte artikelen: checklists, blogs, interviews, tips en lezersvragen.

Per onderwerp duidt de redactie en haar auteurs wat er speelt in het vak van assistant; de verschillende functies, taken en rollen, van notuleren tot projectmanagement. Wat de trends zijn: van hybride werken tot AI, en van de opmars van de virtual assistant tot waardevolle inzichten uit de psychologie.

Voor de Collecties selecteert de redactie de meest relevante artikelen, plaatst ze in de Collecties en houdt ze up-to-date. Bekijk en lees de collecties die we voor je hebben samengesteld en laat je inspireren.

Daarnaast houden we ‘nieuws & inspiratie’ met handige nieuwtjes, aankondigingen en taaltips.

De voordelen

Je ziet snel wat er speelt binnen verschillende thema’s. Zo zijn er collecties over AI, Slim werken met tools, Notuleren, Virtual Assistant, Secretariaat, Projectmanagement en Hybride werken.

Per Collectie kun je op de knop ‘Volgen’ klikken (bijvoorbeeld: AI en de toekomst van het vak). Je krijgt dan bericht zodra we nieuwe artikelen toevoegen. Zo mis je nooit meer iets!

De redactie onderhoudt de artikelen, zorgt dat ze up-to-date zijn en vult aan met nieuwe verhalen.

Je feedback is welkom

Jouw mening is belangrijk voor ons. Mis je bepaalde onderwerpen? Heb je een vraag? Laat het ons weten. Stuur een mail naar redactie.managementsupport@vmnmedia.nl.

Wie kan de Collecties gebruiken?

Iedereen die zich eenmalig gratis registreert kan de Collecties inzien en twee artikelen per maand gratis lezen. Abonnees kunnen alle artikelen integraal en onbeperkt lezen.

Vera Bot

Vera Bot

Hoofdredacteur Management Support

Vera Bot is hoofdredacteur van Management Support Magazine en manager van de online content op managementsupport.nl en de verspreiding ervan via social media kanalen.