Maak van jouw vergadering een échte zinnenprikkelende beleving

Maak van jouw vergadering een échte zinnenprikkelende beleving

Eten verbindt. Eten inspireert. Eten prikkelt je zintuigen. En nergens ervaar je dat meer dan in de Mauritskazerne. Het is dé ontmoetingsplek voor bedrijven, organisaties en overheden. Een unieke locatie in het hart van de FoodValley om van je vergadering een échte beleving te maken.

De Mauritskazerne is een indrukwekkend rijksmonument in Ede. De statige entree, hoge plafonds en grote boogramen geven deze locatie zijn onmiskenbare uitstraling. Wat deze vergaderlocatie zo uniek maakt? Het draait hier allemaal om foodbeleving en dat zie je overal terug. Al bij binnenkomst stappen jouw gasten in de wereld van food. Zo kom je in de wandelgangen langs foodart en displays met foodstories waarbij verhalen van voedselmakers uit de regio worden verteld. Alle vergaderruimtes zijn volledig gethematiseerd en de monumentale kazerne bevat een heuse Tasting Room waar al je zintuigen geprikkeld worden. Kom jij de lekkerste vergaderplek van Nederland ontdekken?

Alle vergaderruimtes zijn volledig gethematiseerd.
Alle vergaderruimtes zijn volledig gethematiseerd.

Vergader in stijl

Vergaderen in de Mush Room, brainstorm in de Sweet Room, houd je strategische sessie in de Potato Room of ga lekker actief aan de slag in de Chef’s Room. Met vier vergaderruimtes in foodstyle wordt jouw vergadering in de Mauritskazerne een experience die inspiratie en creativiteit aanwakkert. Alle ruimtes zijn luxe ingericht en voorzien van state-of-the-art apparatuur.

Een unieke foodbeleving

Tijd voor een frisse break of prikkelende afsluiting van je vergadering? Ontdek dan zeker de Tasting Room in de Maurits-kazerne. Luister, kijk, ruik, voel en proef; maak je klaar voor een smaakbeleving op je bord en een vleugje visuele magie. Terwijl je geniet van de lekkerste lokale gerechten, ga je op een 360°-reis door de wereld van eten. Tijdens één van de tastings maak kennis met vertical superfoods, neem je een kijkje in een fungi farm of vlieg je mee met de honingbij. Je collega’s, klanten of relaties zitten in deze ruimte rond twee geschakelde kookeilanden waarbij ze via een 360°-videowall meegenomen worden in het foodverhaal van onze lokale voedselmakers.

De Tasting Room in de Mauritskazerne.  | © Tycho Müller |
De Tasting Room in de Mauritskazerne. | © Tycho Müller |

Liever jouw eigen foodverhaal tot leven brengen? Ook dit is mogelijk in de Tasting Room. Presenteer nieuwe voedselproducten,in de Tasting Room, haal feedback op bij een testpanel of verras je relaties met een demonstratie door een bekende chef-kok. De mogelijk-heden in de Tasting Room zijn eindeloos. Doordat zij direct aan de kookeilanden plaatsnemen, kun je je gasten optimaal betrekken bij het bereiden van gerechten. Laat ze meekijken in de pannen, proeven, ruiken en voelen. Zo beleven ze elke stap van je programma op een intense manier. En waar kan dit beter dan in het hart van de FoodValley?

Vergadering als beleving

Vergader jij binnenkort tussen de lekkerste guilty pleasures, de toch-niet-zo-Hollandse aardappel of in het foodatelier? Eén ding is zeker: jouw volgende vergadering wordt een heuse beleving vol inspiratie en creativiteit. Of breng jij binnenkort jouw foodverhaal tot leven? Neem voor de lekkerste vergaderplek een kijkje op www.mauritskazerne.nl.

Dit artikel is gesponsord door Next Venue.

Drie tips bij een conflict met een collega

Drie tips bij een conflict met een collega

Conflicten op de werkvloer zijn vervelend. Dit zijn drie handige tips van communicatiecoach Amy Gallo om ze op te lossen.

Kan ik dat nog wel zeggen?

Kan ik dat nog wel zeggen?

Wat vroeger misschien nog wel gezegd kon worden, is tegenwoordig not done. En we willen niemand kwetsen, maar hoe weet je welke woorden je kunt...

Ruim 1 op 10 werknemers ervaart discriminatie op werk

Ruim 1 op 10 werknemers ervaart discriminatie op werk

Meer dan een op de tien werknemers voelde zich vorig jaar gediscrimineerd op het werk.

Zo verhoog je de motivatie van een team!

Zo verhoog je de motivatie van een team!

Dit zijn handige tips van trainer en psycholoog Gerda Bos om de motivatie van teamleden te stimuleren en te verhogen.

Ramadan op de werkvloer: hier moet je op letten

Ramadan op de werkvloer: hier moet je op letten

De ramadan begon bij zonsondergang op zondag 10 maart. Hoe houd je rekening met vastende collega's en wat zijn je rechten en plichten?

Projectassistent: zoek de menselijke maat in wereld van AI

Projectassistent: zoek de menselijke maat in wereld van AI

Hoe houd je de mens centraal in een wereld van kunstmatige intelligentie? Zo doe je dat als projectassistent, legt Jakob Zwinderman hieronder uit.

Negatief werkgedrag, een frisse kijk op een oud probleem

Negatief werkgedrag, een frisse kijk op een oud probleem

Socioloog Orly Polak en psycholoog Cokkie Verschuren geven een onthullende kijk op wat negatief werkgedrag precies inhoudt en wie daar een rol in...

VU hoogleraar Kilian Wawoe. Foto: Cor Salverius

'Praat met collega's over hun behoeftes aan contact'

Hybride werken is redelijk ingeburgerd, maar is het nog steeds de beste oplossing voor jouw organisatie? Volgens arbeidsdeskundige Kilian Wawoe moet...