Zakelijke bijeenkomst? Denk eens aan de Veluwe

Zakelijke bijeenkomst? Denk eens aan de Veluwe
Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer.

Zakelijke bijeenkomst op de planning? Kies voor de Veluwe, een van de mooiste en grootste groene omgevingen van Nederland.

De Veluwe ligt centraal, er zijn hier eindeloze mogelijkheden qua groene locaties en er is genoeg te beleven in de omgeving als vergaderbreak of als je gewoon wat langer wilt verblijven.

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Bij Postillion Hotel Amersfoort Velu­wemeer vind je alle ingrediënten voor een geslaagd (meerdaags) event. Het modern ingerichte hotel ligt direct aan het Velu­wemeer en biedt vanuit de hotelkamers, het restaurant en de verschillende zalen een prachtig uitzicht over het waterland­schap. Van zakelijke ontmoetingen tot in­formele evenementen; met negen flexibele ruimtes en een capaciteit tot 410 gasten is dit hotel de ideale locatie.

Postillion Hotel Arnhem.
Postillion Hotel Arnhem.

Postillion Hotel Arnhem

Herten spotten op de Veluwe en aan­sluitend brainstormen? Of heerlijk een wandeling maken en een luchtje schep­pen tussen de vergadering door? Op de locatie van Postillion Hotel Arnhem kan het allemaal. Het hotel beschikt over twaalf multifunctionele zalen, waardoor er voor verschillende groepsgroottes ruimte gecreëerd kan worden. Met een capaciteit van 5 tot 350 personen is Postillion Hotel Arnhem veelzijdig en geschikt voor ver­schillende soorten meetings en events.

Nationale Park De Hoge Veluwe.
Nationale Park De Hoge Veluwe.

Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Overweldigende natuur, een moderne locatie en unieke buitenactiviteiten. In Het Nationale Park De Hoge Veluwe wordt 'vergaderen in het groen' naar een nieuwe dimensie gebracht. De vergaderzalen zijn centraal gelegen in het Park en bieden plek aan 450 gasten. Op het buitenterrein zijn evenementen mogelijk tot meer dan 2.000 personen. Als onderbreking van jouw bij­eenkomst biedt het 5.400 hectare tellende natuurgebied veel mogelijkheden om even los te komen. Van een workshop houthak­ken tot een buitenborrel en barbecue met uitzicht op de ondergaande zon.

Schrootstrijd bij De Spelerij in Dieren.
Schrootstrijd bij De Spelerij in Dieren.

Schrootstrijd, De Spelerij

Schrootstrijd bij De Spelerij in Dieren is een bedrijfsuitje dat energie geeft. Waarbij je samen met je collega’s achter je bureau vandaan komt, de handen uit de mouwen steekt en de meest creatieve ontwerpen maakt. Met plasmasnijders, lasapparaten, kolomboren… En een hele hoop schroot! Daarnaast beschikt De Spelerij over een theater dat gebruikt kan worden voor een kick-off, presentatie of vergadering tot 80 personen.

Hotel Restaurant de Echoput.
Hotel Restaurant de Echoput.

Hotel Restaurant de Echoput

Gastronomisch genieten in harmonie met de Veluwse natuur? Organiseer jouw volgende evenement bij Hotel Restaurant de Echoput in de bossen van Paleis Het Loo. Het hotel beschikt over ruim 40 kamers, verschillende exclusieve ruimtes en een gastronomisch restaurant waar je heerlijk kunt eten. Combineer jouw evenement met een kookworkshop van de chef of een wandeling door het bos onder leiding van een boswachter. Het gehele hotel-restau­rant is ook exclusief af te huren.

Het Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers' Zoo.
Het Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers' Zoo.

Safari Meeting Centre, Koninklijke Burgers’ Zoo

Midden in het Arnhemse dierenpark Koninklijke Burgers’ Zoo ligt het Safari Meeting Centre. Deze bijzondere evenementenlocatie bestaat uit een Auditorium met aangrenzende Foyer, 5 sfeervolle lodges en het Safari Restaurant. Het Auditorium is met 500 zitplaatsen perfect geschikt voor plenaire programma’s, terwijl de lodges slim in te zetten zijn voor groepen van 20 tot 100 personen. Vanuit de lodges hebben gasten uitzicht op het tropisch regenwoud van de Bush of de savanne van de Safari.

Hotel De Werelt.
Hotel De Werelt.

De Werelt

Met 15 zalen, een eigen restaurant, well­nesscentre, 125 hotelkamers en de Veluwe als achtertuin is alles mogelijk bij De We­relt. Van beurzen tot heidagen en van een symposium tot een congres voor 10 tot 600 personen. Wissel een kennissessie af met een leuke activiteit; een brainstorm in het bos, maak samen het hoofd leeg met een bootcamp of bespreek je ideeën tijdens een mooie wandeling. Met deze unieke combinatie van inspanning en ontspan­ning is succes gegarandeerd!

Een sportieve buitenactiviteit van Veluwe Actief.
Een sportieve buitenactiviteit van Veluwe Actief.

Veluwe Actief

Rondom de rustige, groene omgeving van de Veluwezoom kan je ideaal een meeting combineren met een outdooractiviteit. Ga samen de natuur in en doe inspiratie op! Veluwe Actief biedt verschillende verga­derbreaks ter ontspanning of als teambuil­dingsessie. Bijvoorbeeld een wandeling of fietstocht onder leiding van een gids, mountainbiken of laser kleiduifschieten. Veluwe Actief werkt samen met uiteenlopende locaties op de Veluwe en komt graag naar de locatie waar jouw bijeenkomst plaatsvindt om een passende activiteit te organiseren.

Er is veel te doen in Hanzestad Harderwijk.
Er is veel te doen in Hanzestad Harderwijk.

Harderwijk

De bruisende Hanzestad Harderwijk heeft een centrale ligging en is dé perfecte loca­tie voor jouw zakelijke bijeenkomst! Van vergaderen, teambuilding tot congressen: in Harderwijk is alles mogelijk. Combineer jouw zakelijke evenement met een exclu­sief sterrendiner, overnachting en activiteit op de Veluwe of op het water. Zo kan je in en rondom Harderwijk paling roken, op avontuur in het klimbos, een fatmax huren, uitwaaien op het zandstrand of wandelen over de boulevard.

Het auditorium in Apenheul.
Het auditorium in Apenheul.

Apenheul

Apenheul ligt midden in het groen en is de ideale uitvalsbasis voor een onvergetelijke congres, teambuildingsbijeenkomst, work­shop of training. Zo biedt het auditorium in De St@art, één van de meest duurzame congreslocaties van Nederland, plaats aan 300 gasten. En midden in Apenheul, verscholen in het groen, vind je Kambizu­ri. Deze sfeervolle lodges kijken uit op het grootste gorilla-eiland ter wereld. Extra bijzonder: jouw evenement kun je uitste­kend combineren met een ontspannen wandeling tussen de apen in het park!

Benieuwd naar alle zakelijke mogelijk­heden in het groen op de Veluwe? Vind de perfecte locatie voor jouw vergaderding of training via Convention Bureau Veluwe Arnhem Nijmegen.

Dit artikel is gesponsord door Convention Bureau Veluwe Arnhem Nijmegen

Bijeenkomst of vergadering? Maak het écht inspirerend met een event aan het water

Bijeenkomst of vergadering? Maak het écht inspirerend met een event...

De zee, meren, rivieren. Bij veel mensen spreekt het water tot de verbeelding en wordt dit als inspirerend ervaren. Center Parcs Meetings & Events...

Notuleren voor pro's: voorbeelden, tips en tools

Notuleren voor pro's: voorbeelden, tips en tools

Notulen opstellen van een vergadering is nog steeds een taak die bij jou ligt als secretaresse, assistant of managementondersteuner. Hoewel er best...

Zo haal je het maximale uit je meeting

Zo haal je het maximale uit je meeting

Wil je het maximale uit je meeting halen, dan zijn er verschillende manieren om de productiviteit te verhogen. Een tot nu toe weinig belichte kant is...

WVTTK is vaak tijdsverspilling - 3 tips om tijd te besparen

WVTTK is vaak tijdsverspilling - 3 tips om tijd te besparen

WVTTK staat voor 'wat verder ter tafel komt', maar in de praktijk is het 'wat vaak te veel tijd kost'. Drie tips om met WVTTK tijd te besparen.

Vergadertypes: ben jij rood, groen, geel of blauw?

Vergadertypes: ben jij rood, groen, geel of blauw?

Ben je aan het vergaderen en lijkt het of iedereen op een andere golflengte zit en elkaar niet begrijpt? De één domineert de vergadering, heeft het...

6 tips om creatief te vergaderen

6 tips om creatief te vergaderen

Vergaderingen duren al snel te lang. Vaak zijn dezelfde personen aan het woord, anderen komen er nauwelijks tussen. Dezelfde issues keren steeds...

7 werkvormen voor een vergadering

7 werkvormen voor een vergadering

Na de vijfde vergadering van de dag kan het nog weleens saai worden. Doe het eens anders! 7 creatieve werkvormen voor vergaderingen. Zet deze vormen...

Tips: nooit meer gedoe met vergaderingen in Outlook

Tips: nooit meer gedoe met vergaderingen in Outlook

Vergaderingen die verkeerd lopen, verdwijnen of conflicten geven in Outlook: er klinkt een hoop hulpgeroep op het secretariaat. Microsoft-specialist...