Vakantiekriebels op je werk, wie wil dat nu niet?

Vakantiekriebels op je werk, wie wil dat nu niet?

Ben je nieuwsgiering naar dé manier om vakantiekriebels op je werk te krijgen? De business parken van Center Parcs zijn gelegen in inspirerende en natuurlijke omgevingen, waardoor je je direct in vakantiesferen begeeft. De parken hebben hun eigen USP's, maar ze hebben ook één ding gemeen: of je nu op zoek bent naar een locatie voor een congres, vergadering, teambuildingevenement of bedrijfsfeest, ze bieden de perfecte setting.

Naar Zandvoort kom je voor het strand

De locatie sluit perfect aan bij het thema Vakantiekriebels op je werk. De zee, alleen het uitzicht inspireert al. Het Business Center ligt pal aan het strand waar bijeenkomen en ontspannen hand in hand gaan. De goede bereikbaarheid met het OV vanaf Schiphol Airport en Haarlem, maakt park Zandvoort dé perfecte locatie voor zowel nationale als internationale gasten. Park Zandvoort leent zich uitstekend voor teambuilding; van een yogasessie of een beachvolleybal toernooi op het strand tot een raceclinic op het Circuit. Er zijn 4 grote vergaderzalen en 3 boardrooms, waardoor we vergaderconcepten kunnen aanbieden van 2 tot 200 personen. Overnachten kan in het Strandhotel of één van de cottages midden in de duinen. Je gaat gegarandeerd geïnspireerd weer naar huis.

Limburgse Peel: tussen twee Nationale Parken

Midden tussen Nationaal Park De Peel en Nationaal Park Maasduinen vind je park de Limburgse Peel. Een oase van rust, midden in de natuur, maar tegelijkertijd ook hét evenementenpark voor B2C-evenementen binnen Center Parcs. Het park is compact en knus van opzet en beschikt over 500 recent vernieuwde comfort- en VIP cottages, een Business Center, Event Lounge en een multifunctionele evenementenhal. Hierdoor kunnen op het park evenementen en bedrijfsfeesten tot wel 3000 personen
gehost worden. Zelfs het exclusief afhuren van het park behoort tot de mogelijkheden. In de directe omgeving zijn veel mogelijkheden voor sportieve activiteiten, zoals mooie routes voor zowel gravel- als mountainbikes en ook Toverland ligt op een steenworp afstand.’

De Eemhof

Met een Business Center van 700m2 en meer dan 800 accommodaties variërend van hotelkamers, cottages en Marina Waterfrontsuites, is park De Eemhof het grootste Business Park binnen Center Parcs Nederland. Centraal gelegen, nabij Utrecht, Amsterdam en Schiphol, ligt De Eemhof in een prachtige bos- en waterrijke omgeving. Dé locatie voor alle op maat gemaakte events, teambuilding, meetings, congressen of personeelsfeesten in een uniek all in one-concept. Het Business Center biedt veel (exclusieve) ruimte voor events. Dankzij het flexibele wandensysteem kun je terecht voor een vergadering voor 20 personen én een feest voor 800 personen.

Samen laten de parken zien dat je heel goed zaken kunt doen in een B2C omgeving. Juist het feit dat de Center Parcs locaties geen standaard congreslocaties, maar juist out-of-the-box-locaties zijn, inspireert. In een cottage overnachten met je collega’s kan juist heel verrassend werken en zullen de collega’s nog lang over napraten bij het koffie apparaat. Dat is die kracht die Center Parcs Meetings & Events omarmt.

Dit artikel is gesponsord door Center Parcs Meetings & Events.