Podcast: Leefstijl, gezondheid, voeding en beweging

Podcast: Leefstijl, gezondheid, voeding en beweging

In de podcast 'Kom op jongens' geeft Karen Visser tips om productiever te werken. In deze aflevering interviewt Karen stress- en burnoutcoach Marian Witte.

"Het verschil tussen een goed team en een beter team zit hem in het slim omgaan met tijd, taken en energie", zegt Karen Visser. "Niet harder werken, maar anders en slimmer werken."

Karen, professional organizer en werkplektrainer (zie training Tijd-, taak- en energiemanagement), wil de luisteraars van haar podcast inspireren om op een andere manier te kijken naar werkstijlen en werkgewoonten. "Wat zou je anders kunnen doen? Welke praktische oplossingen zijn er om met meer plezier productief te werken, alleen en als team?"

Onderstaande aflevering van Karens podcast Kom op jongens heeft als titel ‘Over leefstijl, gezondheid, voeding en beweging’.

Karen: "Hoe werken voeding en slaap in op je energie? En hoe kun je lief voor jezelf zijn, anders dan met een lekkere zak chips op de bank te kruipen? Voor deze podcast interviewde ik Marian Witte, stress- en burnoutcoach bij NatuurVitaal, over leefstijl, gezondheid, voeding en beweging. Marian is expert in het leveren van maatwerk aan iedereen die wil weten hoe hij op een gezondere manier met zijn lijf kan omgaan. Van 'praatje poep' tot sporten - het komt voorbij in dit uitgebreide interview."

Luister de podcast:

Karen Visser

Karen Visser

trainer, auteur, organizer

Karen Visser is werkplektrainer, professional organizer en vaste auteur bij Management Support Magazine. Ze is lifehacker met een passie voor Het Nieuwe Werken en slimmer werken in het algemeen, voor alle professionals die met meer plezier productief willen zijn. Bekijk haar website New Broom.

Sparren over jouw carrière: zó vind je die ene droombaan

Sparren over jouw carrière: zó vind je die ene droombaan

Demi van Halst, recruitmentcoördinator bij Loyens & Loeff, heeft een uitdagende en bevredigende carrière. Ze deelt haar ervaringen met het werken bij...

Zuurstofmasker voor de overbelaste assistant

Zuurstofmasker voor de overbelaste assistant

Weet jij eigenlijk wel waar je eigen grenzen liggen? En waarom je soms uitglijdt en in je valkuil schiet? Dit is de eerste aflevering van de serie...

Grijp in bij deze signalen van een burn-out

Grijp in bij deze signalen van een burn-out

Burn-out wordt veroorzaakt door een zeer langdurige blootstelling aan te hoge stress. Het kan jaren duren voordat iemand daadwerkelijk ziek wordt.

Jeroen Busscher

Alles wat er niet toe doet

We zijn niet in de wereld om in ons eentje alles te doen of op te lossen, schrijft onze columnist Jeroen Busscher. Omarm gemeenschap.

Mantelzorg, nog een onbetaalde baan erbij

Mantelzorg, nog een onbetaalde baan erbij

Mantelzorg is en blijft vooral een vrouwenzaak, meldt het CBS. Zeker omdat de vraag ernaar stijgt, zal de last op de schouders van vrouwen blijven...

De kracht van goed genoeg

De kracht van goed genoeg

Wil je leren om optimaal keuzes te maken? Dan moet je het concept van 'goed genoeg' omarmen, adviseert psycholoog Lisette Dragt.

Van subassertief naar assertief gedrag

Van subassertief naar assertief gedrag

Ben je van nature niet zo assertief? Dan bestaat de kans groot dat je je subassertief gedraagt. Tips om van subassertief naar assertief te komen.

Omarm groei en word jezelf

Omarm groei en word jezelf

Jezelf ten diepste leren kennen vraagt tijd en aandacht. En geeft ongemak, schrijft psycholoog en trainer Gerda Bos. Toch is het de manier om te...