Podcast: Leefstijl, gezondheid, voeding en beweging

In de podcast ‘Kom op jongens’ geeft Karen Visser tips om productiever te werken. In deze aflevering interviewt Karen stress- en burnoutcoach Marian Witte.

“Het verschil tussen een goed team en een beter team zit hem in het slim omgaan met tijd, taken en energie”, zegt Karen Visser. “Niet harder werken, maar anders en slimmer werken.”

Karen, professional organizer en werkplektrainer (zie training Tijd-, taak- en energiemanagement), wil de luisteraars van haar podcast inspireren om op een andere manier te kijken naar werkstijlen en werkgewoonten. “Wat zou je anders kunnen doen? Welke praktische oplossingen zijn er om met meer plezier productief te werken, alleen en als team?”

Onderstaande aflevering van Karens podcast Kom op jongens heeft als titel ‘Over leefstijl, gezondheid, voeding en beweging’.

Karen: “Hoe werken voeding en slaap in op je energie? En hoe kun je lief voor jezelf zijn, anders dan met een lekkere zak chips op de bank te kruipen? Voor deze podcast interviewde ik Marian Witte, stress- en burnoutcoach bij NatuurVitaal, over leefstijl, gezondheid, voeding en beweging. Marian is expert in het leveren van maatwerk aan iedereen die wil weten hoe hij op een gezondere manier met zijn lijf kan omgaan. Van ‘praatje poep’ tot sporten – het komt voorbij in dit uitgebreide interview.”

Luister de podcast:

Dit vind je misschien ook interessant