Geef je vak het podium dat het verdient

Geef je vak het podium dat het verdient

Al 41 jaar schrijven we over het uitdagende vak van managementondersteuner. Dat blijven we doen, want de supportprofessional blijft nodig. En jullie werk en inzet voor anderen verdient nog steeds een podium.

Aandacht voor jou en je secretariaat. Dat is wat Management Support kenmerkt. Zoals jij naast je manager(s) staat, zo staan wij naast jou. Ons doel is om jullie te ondersteunen en het vak het podium te geven dat het verdient. Dat doen we door artikelen, interviews, blogs, vlogs en nieuws te publiceren: online, in onze nieuwsbrieven en in Management Support Magazine.

Onze redactie geeft verdieping, duiding en handige weetjes en tips, op een eigentijdse en eigenzinnige manier, af en toe uitdagend, maar vooral informatief en met praktische tips en handvatten, achtergronden over de ontwikkelingen in het vak en boeiende praktijkverhalen. Alles om je te inspireren in je werk. Met onze artikelen raken we hopelijk je brein en hart, ook in deze tijden. Zo ben jij op de hoogte van wat er speelt en kun je optimaal support leveren.

Wil je alles weten over je vak, word dan abonnee

Als abonnee heb je onbeperkt toegang tot alle online artikelen en grote interviews met experts en je vakgenoten. Vier keer per jaar lees je de beste artikelen als eerste in Management Support Magazine, op papier en digitaal.

En je hebt meer voordelen. Je hebt ook exclusieve toegang tot de Secretaresse Assistent-boekenserie én je krijgt korting op trainingen en events.

Abonneren

Word ook lid en onderdeel van ons netwerk, al 41 jaar het betrouwbare, multimediale informatie- en inspiratieplatform voor (directie)secretaresses, officemanagers, managementassistenten, VA’s, PA’s en projectondersteuners. Bekijk de mogelijkheden hier. (En krijg 2 maanden gratis toegang.)

Elke week

  • Praktische kennis en tips: praktijkverhalen, trends, tools
  • Persoonlijke ontwikkeling: proactiviteit, assertiviteit, sensitiviteit, effectiviteit, creatieve technieken
  • Professionele vaardigheden: communicatie, organisatie, loopbaan, leidinggeven, doorgroeien
  • Digitale vaardigheden: Outlook, Teams, Office, videocalls
  • Actualiteiten: salarisontwikkelingen, hybride werken

Kies je abonnement

Sparringpartner worden? Vermijd deze drie valkuilen

Sparringpartner worden? Vermijd deze drie valkuilen

De rol van sparringpartner is uitdagend en aantrekkelijk. Trainer Gunilla Blijsie vertelt welke drie valkuilen je moet vermijden.

Leer van jonge collega's!

Leer van jonge collega's!

Er wordt nog te weinig gedaan om jongeren op waarde schatten. Dat is een gemiste kans en niet inclusief, schrijft HR-consultant Hans van der Spek.

Toekomstbestendig blijven in het tijdperk van AI: jobcrafting helpt!

Toekomstbestendig blijven in het tijdperk van AI: jobcrafting helpt!

Jobcrafting maakt je baan niet alleen relevanter en interessanter, maar is ook cruciaal nu kunstmatige intelligentie steeds meer taken van...

Leer zien wanneer perfectie nodig of juist overbodig is

Leer zien wanneer perfectie nodig of juist overbodig is

Ben jij een perfectionist? Dan zit je jezelf vaak in de weg, ziet onze trainer Sanne Smid. Vergeet perfectionisme, is haar boodschap, en omarm...

6 handige apps om taken en aantekeningen bij te houden

6 handige apps om taken en aantekeningen bij te houden

Gertjan Groen speurt de appstores af op zoek naar de handigste apps. De volgende zes tipt hij in de nieuwste editie van Management Support Magazine.

Van HR-manager naar virtual assistant: Jolanda gooide het roer om

Van HR-manager naar virtual assistant: Jolanda gooide het roer om

Jolanda van Velsen wisselde haar kantoorbaan als HR-manager in voor het ondernemerschap van de virtual assistant. Dit is haar verhaal.

Sparren over jouw carrière: zó vind je die ene droombaan

Sparren over jouw carrière: zó vind je die ene droombaan

Demi van Halst, recruitmentcoördinator bij Loyens & Loeff, heeft een uitdagende en bevredigende carrière. Ze deelt haar ervaringen met het werken bij...

De riem: een veelzijdig accessoire

De riem: een veelzijdig accessoire

Als goed en representatief geklede professional mag je de riem niet verwaarlozen, betoogt imagostylist Berna de Jong. Drie tips om er modieus uit te...