Geef je vak het podium dat het verdient

Geef je vak het podium dat het verdient

Al 41 jaar schrijven we over het uitdagende vak van managementondersteuner. Dat blijven we doen, want de supportprofessional blijft nodig. En jullie werk en inzet voor anderen verdient nog steeds een podium.

Aandacht voor jou en je secretariaat. Dat is wat Management Support kenmerkt. Zoals jij naast je manager(s) staat, zo staan wij naast jou. Ons doel is om jullie te ondersteunen en het vak het podium te geven dat het verdient. Dat doen we door artikelen, interviews, blogs, vlogs en nieuws te publiceren: online, in onze nieuwsbrieven en in Management Support Magazine.

Onze redactie geeft verdieping, duiding en handige weetjes en tips, op een eigentijdse en eigenzinnige manier, af en toe uitdagend, maar vooral informatief en met praktische tips en handvatten, achtergronden over de ontwikkelingen in het vak en boeiende praktijkverhalen. Alles om je te inspireren in je werk. Met onze artikelen raken we hopelijk je brein en hart, ook in deze tijden. Zo ben jij op de hoogte van wat er speelt en kun je optimaal support leveren.

Wil je alles weten over je vak, word dan abonnee

Als abonnee heb je onbeperkt toegang tot alle online artikelen en grote interviews met experts en je vakgenoten. Vier keer per jaar lees je de beste artikelen als eerste in Management Support Magazine, op papier en digitaal.

En je hebt meer voordelen. Je hebt ook exclusieve toegang tot de Secretaresse Assistent-boekenserie én je krijgt korting op trainingen en events.

Abonneren

Word ook lid en onderdeel van ons netwerk, al 41 jaar het betrouwbare, multimediale informatie- en inspiratieplatform voor (directie)secretaresses, officemanagers, managementassistenten, VA’s, PA’s en projectondersteuners. Bekijk de mogelijkheden hier. (En krijg 2 maanden gratis toegang.)

Elke week

  • Praktische kennis en tips: praktijkverhalen, trends, tools
  • Persoonlijke ontwikkeling: proactiviteit, assertiviteit, sensitiviteit, effectiviteit, creatieve technieken
  • Professionele vaardigheden: communicatie, organisatie, loopbaan, leidinggeven, doorgroeien
  • Digitale vaardigheden: Outlook, Teams, Office, videocalls
  • Actualiteiten: salarisontwikkelingen, hybride werken

Kies je abonnement

Staan of zitten aan je bureau? Ga liever naar buiten

Staan of zitten aan je bureau? Ga liever naar buiten

Nieuw onderzoek toont aan dat er staand werken geen gezondheidsvoordelen biedt ten opzichte van zittend werken.

Microsoft Copilot voor betrouwbare vergadernotulen en interne nieuwsupdates

Microsoft Copilot voor betrouwbare vergadernotulen en interne...

Gebruik jij Copilot al? Innovatiecoach en techexpert Bouke van Kleef legt uit hoe je deze AI-tool van Microsoft kan inzetten voor notulen,...

Nog drie weken tot het Management Support Event

Nog drie weken tot het Management Support Event

Over iets meer dan drie weken vindt het Management Support Event plaats. Een klein voorproefje. Kom jij ook? De laatste kaarten gaan rap de deur uit.

Checklists maken? Gebruik ChatGPT

Checklists maken? Gebruik ChatGPT

Checklists besparen je tijd, moeite en energie. ChatGPT ook. Vijftien prompts om checklists maken nog makkelijker te maken.

Zo schrijf je een goede prompt met ChatGPT

Zo schrijf je een goede prompt met ChatGPT

ChatGPT inzetten voor je werk als assistant? Dat is een goed idee. Het succes ervan staat of valt met het schrijven van een goede 'prompt'. Wat is...

Zo verkoop je jezelf in een elevator pitch

Zo verkoop je jezelf in een elevator pitch

Hoe verkoop je jezelf kort en duidelijk aan anderen? Hieronder lees je hoe je een elevator pitch doet.

'AI geeft de assistant juist ruimte voor het menselijke maatwerk'

'AI geeft de assistant juist ruimte voor het menselijke maatwerk'

AI is een supergereedschap, vindt techexpert en ondernemer Jim Stolze. Een onmisbare tool voor ondersteuners die een eigen assistant kunnen gebruiken.

Zelfstandig PA Sandra Hassing gebruikt ChatGPT

Zelfstandig PA Sandra Hassing gebruikt ChatGPT

Hoe gebruik jij ChatGPT in de praktijk? We vroegen het Sandra Hassing, een bijzondere en eigenzinnige personal assistant: 'Beter goed gejat dan...