Geef je vak het podium dat het verdient

Geef je vak het podium dat het verdient

Al 41 jaar schrijven we over het uitdagende vak van managementondersteuner. Dat blijven we doen, want de supportprofessional blijft nodig. En jullie werk en inzet voor anderen verdient nog steeds een podium.

Geef je vak het podium dat het verdient

Aandacht voor jou en je secretariaat. Dat is wat Management Support kenmerkt. Zoals jij naast je manager(s) staat, zo staan wij naast jou. Ons doel is om jullie te ondersteunen en het vak het podium te geven dat het verdient. Dat doen we door artikelen, interviews, blogs, vlogs en nieuws te publiceren: online, in onze nieuwsbrieven en in Management Support Magazine.

Onze redactie geeft verdieping, duiding en handige weetjes en tips, op een eigentijdse en eigenzinnige manier, af en toe uitdagend, maar vooral informatief en met praktische tips en handvatten, achtergronden over de ontwikkelingen in het vak en boeiende praktijkverhalen. Alles om je te inspireren in je werk. Met onze artikelen raken we hopelijk je brein en hart, ook in deze tijden. Zo ben jij op de hoogte van wat er speelt en kun je optimaal support leveren.

Wil je alles weten over je vak, word dan abonnee

Als abonnee heb je onbeperkt toegang tot alle online artikelen en grote interviews met experts en je vakgenoten. Vier keer per jaar lees je de beste artikelen als eerste in Management Support Magazine, op papier en digitaal.

En je hebt meer voordelen. Je hebt ook exclusieve toegang tot de Secretaresse Assistent-boekenserie én je krijgt korting op trainingen en events.

Abonneren

Word ook lid en onderdeel van ons netwerk, al 41 jaar het betrouwbare, multimediale informatie- en inspiratieplatform voor (directie)secretaresses, officemanagers, managementassistenten, VA’s, PA’s en projectondersteuners. Bekijk de mogelijkheden hier. (En krijg 2 maanden gratis toegang.)

Elke week

  • Praktische kennis en tips: praktijkverhalen, trends, tools
  • Persoonlijke ontwikkeling: proactiviteit, assertiviteit, sensitiviteit, effectiviteit, creatieve technieken
  • Professionele vaardigheden: communicatie, organisatie, loopbaan, leidinggeven, doorgroeien
  • Digitale vaardigheden: Outlook, Teams, Office, videocalls
  • Actualiteiten: salarisontwikkelingen, hybride werken

Kies je abonnement