Hoe doen anderen het? 78 werktips van supportprofessionals

Hoe doen anderen het? 78 werktips van supportprofessionals

De redactie van Management Support vraagt supportprofessionals regelmatig om tips voor hun collega-ondersteuners. Deze 78 adviezen hebben we de afgelopen tijd verzameld.

Werkdruk

Je krijgt steeds meer werk te doen, maar geld voor extra personeel is er niet. Wat doe je dan? Vijf adviezen van lezers.

wachtkamer zorginstelling

Leren van klachten

Hoe kun je het best leren van klachten? We vroegen het onze lezers en kregen vier adviezen die we graag (opnieuw) met je delen.

serieus telefoongesprek

Ongewenst gedrag

Als je een collega wilt aanspreken op ongewenst gedrag, hoe pak je dat dan aan? We vroegen onze lezers om tips en publiceerden er zeven.

aanspreken ongewenst gedrag

Thuiswerken

Tips voor gezond en productief thuiswerken blijken de lezers van Management Support in overvloed te hebben. De zestien adviezen verdeelden we vorig jaar over twee artikelen: deel 1 en deel 2.

thuiswerken

Informatiestress

Afkicken van prikkels? We vroegen lezers om advies en kregen vijftien tips tegen informatiestress, vooral op gebied van e-mail en smartphone.

informatiestress

Office

We vroegen managementondersteuners naar hun favoriete tijdbesparende truc in Microsoft Office. Deze negen tips maken je in één klap productiever.

microsoft office

Spreekangst

Welke tips tegen spreekangst hebben mensen die zelf last hebben van podiumvrees? Wij kregen veel tips binnen en selecteerden de beste negen.

spreekangst

Communiceren

Zijn de processen en protocollen in jouw organisatie niet goed ingericht voor jouw vak? Hoe kun je dan succesvol aankaarten dat jij ideeën ter verbetering hebt? We verzamelden dertien manieren om kritiek te uiten op ellendige werkwijzen, die we over twee artikelen verdeelden: deel 1 en deel 2.

vrouw klopt op kantoordeur