Bijeenkomst of vergadering? Maak het écht inspirerend met een event aan het water

Bijeenkomst of vergadering? Maak het écht inspirerend met een event aan het water

De zee, meren, rivieren. Bij veel mensen spreekt het water tot de verbeelding en wordt dit als inspirerend ervaren. Center Parcs Meetings & Events beschikt over enkele unieke locaties aan het water. Perfect dus voor die inspirerende bijeenkomst. Enkele pareltjes zijn Brasserie Zuiderzoet, onderdeel van Center Parcs De Eemhof en Center Parcs Zandvoort.

Brasserie Zuiderzoet en Center Parcs De Eemhof

Dit is een plek waar water en land samenkomen en waar herinneringen aan het verleden naadloos verweven met hedendaagse ervaringen, versterkt door culinaire hoogstandjes. Het restaurant van Zuiderzoet staat voor hoge kwaliteit. Onze chef-kok gebruikt alleen de beste ingrediënten en werkt met veel passie aan elk gerecht. Van smaakvolle vleesgerechten tot verse vis en heerlijke vegetarische opties, er is voor ieder wat wils. Daarnaast worden er natuurlijke materialen gebruikt in de inrichting van de brasserie, wat zorgt voor een luxe uitstraling en een warme sfeer.

Maar Zuiderzoet is niet alleen een geweldige plek om samen te komen om te dineren. Het is ook de perfecte locatie voor meetings, kleine events en bruiloften. Onze inspirerende en unieke locatie aan het water zorgt voor een bijzondere ambiance. Of je nu een vergadering wilt organiseren of een bedrijfspresentatie wilt geven, bij Zuiderzoet ben je aan het juiste adres. Alles wordt tot in de puntjes geregeld.

Het organiseren van een bijeenkomst bij Zuiderzoet brengt vele voordelen met zich mee. Allereerst kun je genieten van het prachtige uitzicht over het Eemmeer. Niets is inspirerender dan omringt worden door water tijdens uw meeting of event. Daarnaast zorgen onze hoogwaardige culinaire gerechten ervoor dat uw bijeenkomst compleet is. Onze chef-kok kan een heerlijke lunch, diner of buffet verzorgen, volledig afgestemd op uw wensen.

Om uw bijeenkomst compleet te maken, denk dan eens aan een teambuilding activiteit op of aan het water, zoals suppen of tochtje met een echte Spakenburgse botter. Liever een activiteit op het land? Ook dat is mogelijk! Over de dijk ligt Center Parcs De Eemhof, waar ook diverse activiteiten gehouden kunnen worden zoals boogschieten, laser battle, mini golf, bowlen of de high Adventure, een parcour hoog in de bomen.

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om te blijven overnachten. Dit kan in een van de vele cottages van De Eemhof, de 50 hotelkamers of in de Marina Waterfront Suites die rondom Zuiderzoet gevestigd zijn. Wat Zuiderzoet onderscheidt van andere vergaderlocaties aan het water is de unieke combinatie van natuurlijk, luxe en culinaire beleving.

Meetings & Events Center Parcs Zandvoort

Een andere unieke locatie aan het water is Center Parcs Zandvoort. Als je aan komt rijden via de Zeedijk begint er al wat te kriebelen. De zee spreekt bij vele mensen tot de verbeelding. Het Business Center in het viersterrenhotel is gelegen pal aan het strand, waardoor bijeenkomen en ontspannen hand in hand gaan. Het hotel is modern ingericht, waardoor er een echte beachy sfeer heerst.

De goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer vanaf Amsterdam Schiphol Airport en Haarlem, maakt ons park de perfecte locatie voor zowel nationale als internationale gasten.

Tel daarbij de samenwerkingen op met hippe strandtenten en originele activiteiten op het strand, dat maakt een bijeenkomst bij Center Parcs Zandvoort tot een gegarandeerd succes.

Dus ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor uw volgende bijeenkomst of bedrijfsevent? Kom dan naar Zuiderzoet of Center Parcs Zandvoort en geniet van de prachtige waterrijke omgeving, de culinaire hoogstandjes en de unieke uitstraling. Wij streven ernaar dat uw bijeenkomst een succesvolle ervaring wordt, waar jij en je collega’s nog lang over napraten. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden via Zuiderzoet en Center Parcs Zakelijk.

Dit artikel is gesponsord door Center Parcs Zakelijk.

Notuleren voor pro's: voorbeelden, tips en tools

Notuleren voor pro's: voorbeelden, tips en tools

Notulen opstellen van een vergadering is nog steeds een taak die bij jou ligt als secretaresse, assistant of managementondersteuner. Hoewel er best...

Zo haal je het maximale uit je meeting

Zo haal je het maximale uit je meeting

Wil je het maximale uit je meeting halen, dan zijn er verschillende manieren om de productiviteit te verhogen. Een tot nu toe weinig belichte kant is...

WVTTK is vaak tijdsverspilling - 3 tips om tijd te besparen

WVTTK is vaak tijdsverspilling - 3 tips om tijd te besparen

WVTTK staat voor 'wat verder ter tafel komt', maar in de praktijk is het 'wat vaak te veel tijd kost'. Drie tips om met WVTTK tijd te besparen.

Vergadertypes: ben jij rood, groen, geel of blauw?

Vergadertypes: ben jij rood, groen, geel of blauw?

Ben je aan het vergaderen en lijkt het of iedereen op een andere golflengte zit en elkaar niet begrijpt? De één domineert de vergadering, heeft het...

6 tips om creatief te vergaderen

6 tips om creatief te vergaderen

Vergaderingen duren al snel te lang. Vaak zijn dezelfde personen aan het woord, anderen komen er nauwelijks tussen. Dezelfde issues keren steeds...

7 werkvormen voor een vergadering

7 werkvormen voor een vergadering

Na de vijfde vergadering van de dag kan het nog weleens saai worden. Doe het eens anders! 7 creatieve werkvormen voor vergaderingen. Zet deze vormen...

Tips: nooit meer gedoe met vergaderingen in Outlook

Tips: nooit meer gedoe met vergaderingen in Outlook

Vergaderingen die verkeerd lopen, verdwijnen of conflicten geven in Outlook: er klinkt een hoop hulpgeroep op het secretariaat. Microsoft-specialist...

Beter vergaderen? Neem afscheid van routine, stoelen en papier

Beter vergaderen? Neem afscheid van routine, stoelen en papier

Als we vergaderen zo vervelend en nutteloos vinden, waarom stoppen we er dan niet mee? Zo simpel is het niet, weet Rachel Mannaerts van iBabs, maar...