opleiding

Digitaal werken

Masterclass Outlook

Je werkt dagelijks met Outlook maar je hebt duidelijk behoefte aan meer efficiency en handigheid in het gebruik. Deze Masterclass biedt je de gouden tips om slimmer te werken met Outlook en de vele (vaak onbekende) functies optimaal en efficiënt te benutten.

Er wordt aandacht besteed aan onbekende, maar slimme functies waardoor je sneller e-mail kunt afhandelen, vergaderingen en afspraken plannen, contactpersonen en takenlijsten bijhouden en gestructureerd kunt zoeken en vinden. Daarnaast krijg je nog veel meer tips om je productiviteit te verhogen en slimmer samen te werken met je collega’s.

Masterclass Outlook

 

 

Wat leer je?

 • Groepsagenda’s maken en delen
 • Voorlopige en definitieve afspraken plannen en uitnodigingen versturen
 • Herhalende afspraken plannen en herinneringen instellen
 • E-mail koppelen aan afspraken of takenlijst
 • Contactpersonen beheren en koppelen
 • Gezamenlijke takenlijsten
 • Postbus efficiënt indelen
 • Sorteren, groeperen en zoeken
 • Werken met (kleur-)categorieën
 • Visitekaartje maken
 • Agenda weergeven in apart venster
 • Vragen stellen of mening van collega’s peilen met stemknoppen
 • Notities maken

We gaan in een redelijk tempo door de verschillende onderwerpen. Daarom verwachten we wel basiskennis van Outlook voordat je aan deze training begint. Er zijn aparte trainingen voor Outlook 2007 en Outlook 2010.

Meer informatie en aanmelden

Brochure aanvragen

Reageer op dit artikel